- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Andie
őstag
Mi októberben fogadtunk örökbe egyet. Épp külföldön voltam, mikor hiv barátnöm, hogy levitte a szemetet, és egy árva kiscica (szinte pont ilyen mint a képen) ott mijákolt a kapu elött. Megsajnálta, felvitte, megmosdatta (kormos, pókhálós volt), megetette, aztán mikor hazaértem, elémállt a shrekböl ismert szöveggel : Tartsuk meeeeeeg!
Mivel családiházban nöttem fel, mindig volt macskám, nem tiltakoztam. Azóta szinte elválaszthatatlan társak lettünk vele, állitom, okosabb, mint némely kutya. Néha olyan megnyilvánulásai, mozdulatai vannak, szinte beszél. Sosem volt még ilyen macskám. Ha lehet hinni az ilyesmiben : úgy érzem, hálás amiért befogadtuk.
Node nemez a lényeg, vegyétek, vigyétek! Az emberek átlagosan 5 évvel tovább élnek, ha van házi kedvencük! Egy macska akár 6-ttal is!
Egyébként érdemes lenne a macska.hu -n és az index macskás fórumán is közhirré tenni!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő