Aktív témák
-
Andie
őstag
Mi októberben fogadtunk örökbe egyet. Épp külföldön voltam, mikor hiv barátnöm, hogy levitte a szemetet, és egy árva kiscica (szinte pont ilyen mint a képen) ott mijákolt a kapu elött. Megsajnálta, felvitte, megmosdatta (kormos, pókhálós volt), megetette, aztán mikor hazaértem, elémállt a shrekböl ismert szöveggel : Tartsuk meeeeeeg!
Mivel családiházban nöttem fel, mindig volt macskám, nem tiltakoztam. Azóta szinte elválaszthatatlan társak lettünk vele, állitom, okosabb, mint némely kutya. Néha olyan megnyilvánulásai, mozdulatai vannak, szinte beszél. Sosem volt még ilyen macskám. Ha lehet hinni az ilyesmiben : úgy érzem, hálás amiért befogadtuk.
Node nemez a lényeg, vegyétek, vigyétek! Az emberek átlagosan 5 évvel tovább élnek, ha van házi kedvencük! Egy macska akár 6-ttal is!
Egyébként érdemes lenne a macska.hu -n és az index macskás fórumán is közhirré tenni!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest