Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BrandonXXV #15238 üzenetére
Nyomasd be a google.translate.com -ba és olvasd magyarul.
-
-
Köszönöm mindenkinek, eddig nem vettem észre a sávosodást meccs közben, csak amióta itt a fórumban olvastam róla.
-
-
-
-
válasz
starpeter #15074 üzenetére
Ugyanazt a fényképet a pendrive-ról nézd meg egy másik tv-n ha úgy bejön neked felejtsd el ezt a tv-t.
Csak nyugtatás-képpen az LG 37Lm620S tévémen egy állom a hd adás, erre mi történik nem hajlandó látni a távirányítóját próbáltam LG G Pad-al is azzal sem megy. Valami mindig van. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
BrandonXXV #14477 üzenetére
A hangra,hangzásra,csatornaváltás sebességére a software update szokott segíteni nálam.
-
-
-
-
-
válasz
FilmMániás #14397 üzenetére
Azt nem értem,h a manóba kapcsolt neked be a tv-d és nem stand by módba állt vissza ez nem normális.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FilmMániás #14319 üzenetére
Ha elveszik az áramot attól nem valószínű de mikor visszakapcsolják akkor kell vigyázni túlfeszültség miatt én beszereztem egy olyan hosszabbítót ami védett a tulfesz. ellen. De legjobb ilyenkor kikapcsolni a tv-t.
-
Lehet hülyeség de én néha a studió adásnál meg kell nézzem h ez most hd vagy sd és van mikor egy hd adás tűnik vacakabbnak.
-
-
-
-
válasz
torreador22 #14214 üzenetére
Üdv. Fehér szint kell nézni azon a legkönnyebb kiszúrni. Pl. csat a pc-hez úgy könnyebb.
-
Szokott lenni az LG smart tv-en külső Ir jack a tv hátoldalán valahol mert azt olvastam ha az leblokkol akkor nem megy a távirányítója. Ebben a cipőben járok éppen megy 1 hétig 3-4 napig nem megy majd ismét mármint a távirányító. Az LG G pad infrájával sem tudom vezérelni pontosan azért mert nem reagál rá.
-
Nem a Samsunghoz hanem HTCX715 Samsungjához. Nekem is 2 tv-m van a kábeltévére kötve furcsa mód nekem az vacakol amelyik a set top box-ra van kötve az pl. Sony néha bekockásodik a kép vagy a hang visít egyet. De szerencsére nézhető csak alkalmanként jön elő. Mi ez, ha nem a gyenge jel hozadéka.
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem ha leveszünk a fényerőből a fekete is feketébb lesz legalább is nálam így van. Én 2 m. nézzem a Lg37lm620s-ze-t akkor optimális.
-
-
-
Mindenki megnyugodhat 1 hét szünet után ismét megyen a távirányítóm a baj csak az, h nem tudom mitől. Ma hozták meg a k400 bill. amivel pótolni akartam a távkapcst. Ha változik valami jelentkezem.
-
válasz
einfuhlung #13911 üzenetére
"A smart funkciókat leginkább csak böngészésre, kis youtube-ra használnám, ehhez használható bármilyen vezeték nélküli usb-s billentyűzet/egér combó?"
Ehhez a logitech k400 bill. ajánlanám kicsi és van beépített touch pad vagyis nem kell külön egér is hozzá.
-
-
A 3D nagyon szuper ezen ne is morfondíroz. A baj az, h 1 kezemen meg tudom számolni hány filmet láttam 3D-ben annak ellenére h egy LG 37LM620S boldog tulajdonosa vagyok. (ebből meg 2 tetszett igazából az Avatar meg az utazás a föld középpontja felé.)
A másik nem elhanyagolható tény, hogy a 3D élmény arányban van a tv-d méretével szóval 32" ne is próbálkozz. -
-
-
válasz
keegangerike #13860 üzenetére
+1 kell a pendrive/hdd -nek +1 kell a wifi billentyűzetnek +1 a blu-ray-nek tudom tapasztalatból.
-
-
válasz
dorika87 #13849 üzenetére
Nekem is ilyen tv-m van mint neked csak 37 nem 39. Ami nekem nem tetszik benne pl. egymagos igy hát a net lomha rajta van video ami akad rajta mármint a neten. A másik dolog hogy nincs beépitet wifi csak kábeles meg vehetel hozzá donglét. Az hogy nekem most nem látja 1 év után a táviránzitóját csak hab a tortán.
U.i. Ja most látom nekem LM620s nem LA620-as
-
-
Segítség !!!
Az 1 éves LG tévém (LM620s) nem látja a távirányítót. A távkapcs jó, más lg tv visz. Különben egy dizájncsoda, vékony keret 3D. Az interneten frissíti magát mikor kedve van hozzá. Help me!
U.I. 04.54.03 Soft. ver. van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest