-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
#94529552 #37797 üzenetére
Köszi az infót, csak éppen az változott hogy nem annyira akaeok már va panelt, mert sokat nézik oldalról, a számítógép előtti székből ami kb 45 fokban oldalt van a tv től. Így valószínűleg jobb lenne egy ips panelos. Közben olvastam hogy a dx700 pwm es. Abban a hitben voltam hogy ezek a tv k már mind pwm mentesek. A többi típusnál ez fel sem merült eddig. Mindegy, az lesz szerintem hogy egy készüléket hazaviszünk próbára és meglátjuk. Sajnos az átlag user vélemények nagyon szubjektívek, ezt a legjobb kipróbálni, kár hogy ahol most vagyok erre hincs lehetőség.
Az összes típus topikját olvasom már egyébként, próbálom összerakni a képet. A sony 7005 mitől nem ajánlott egyébként? A dx700 ról azt írták mosott, homályos, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Temu
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged