Aktív témák
-
pedrohsi
tag
ha belepofázhatok: 2 gigánál már nincs értelme húzni a cuccost, mivel ez bőven elég, és a húzás nem hoz akkora többletet, hogy bármi értelme lenne csúcsra járatni. tapasztalatból mondom - és nem azért mert nekem is van 1 - igaz csak egy - darabom
-
djxp01
senior tag
válasz
Overlocker #10 üzenetére
Amúgy te a hardware piacon The Break-től rendelted a memóriákat (2x1 GB HYNIX DDR 400mhz) ????
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #10 üzenetére
Nos hogy áll a teszt?
-
djxp01
senior tag
válasz
Overlocker #8 üzenetére
Köszi a választ, figy Overclocker: -) Amúgy te a hardware piacon The Break-től rendelted a memóriákat (2x1 GB HYNIX DDR 400mhz) ? És szerinted megfelelő lesz a tuninghoz K8NS-Ultra Gigabyte alaplapba 3200+ vagy 3000+os A64-el?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #6 üzenetére
Tuning max órajel +időzítés?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #4 üzenetére
2*25k? Milyen típus?
-
deicide
veterán
jobban jársz 4x512mb rammal, elég sok lapon van már 4 ram foglalat...
-
djxp01
senior tag
Most szeretnék váltani gépet... Barton 2500+ 2x512 mem - és Aopen alaplapot csernék le. Kb 100ezer lenne a fejelsztésre, és olyan gépet szeretnék, amibe 2x1GB 400mhz feletti memória megy...tehát a gép terv szerint
-GIGABYTE K8NS-Ultra lenne
-3200+ A64 , ami ha lehet 2.4 ghzen minimum menjen, vagy feljebb.
-videókártyám marad, x800 xt pe.
!!!!!! -ÉS OLYAN MEMÓRIA 2X1 GB AMIT LEHET TUNINGRA HASZNÁLNI, ÉS NE LEGYEN CSILLAGÁSZATI ÁRON !!!!!!, mert mindenki össze-vissza beszélt már nekem, de konkrétumot senki sem mondott, amúgy a hardware piacon utánanéztem a d43as hynix 2x1 gb 400mhz memóriának, de nem ajánlották ehhez a tuninghoz. Most akkor mit tegyek? Mert már nincs semmi 5letem.
Az az igazság, hogy játékra kellene, és nem elég 2x512 mb memória, mert már a battlefield 2 is órákig tölt, meg swappel , és tudom, hogy nemsokára jönnek az unreal 3,. és társai, és ha lehetséges akkor ne legyen akadozás, meg swap
Könyörögve kérem segítsetek!
(Amúgy a vinyóim mind2 maxtor, és s-atasok, és van hozzá külön slicon s-ata vezérlőkártya)
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest