- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
válasz
SimonMágus #73 üzenetére
Elvitték
-
SimonMágus
senior tag
Valaki vigye már el
-
SimonMágus
senior tag
UP
-
SimonMágus
senior tag
A jelenlegi ár 17k
-
SimonMágus
senior tag
up
-
SimonMágus
senior tag
Fel
-
SimonMágus
senior tag
Ahoj
-
SimonMágus
senior tag
L-UP!
-
SimonMágus
senior tag
uppicsekk
-
SimonMágus
senior tag
UP!
-
SimonMágus
senior tag
Válasz is
-
SimonMágus
senior tag
Mennyi volt a korrekt ár (ha el lehet mondani
), egyébként nagyon faja a lap, tegnap cibáltam benne mindent, és tényleg nem melegszik semmi (a gépben a proc volt a legmelegebb, terhelve 35-38 fokos X2 (persze megcibálva felment 46-ig is), az összes többi érték 30 fok alatt, kézrátétellel csekkolva
).
-
SimonMágus
senior tag
Na tegnap megnyekergettem, de kb. 480-nál vége van a memcsinek, a körítés agy Abit KN8 SLi, X2 3800+ volt, én max 2,7V-t adtam neki, 3-3-3-8-1T lett a vége. 485-nél kezdett el bizonytalankosni, 495-nél fél órás teszt után kifagyott. Ezek szerint ezek nem a te memóid lesznek
-
SimonMágus
senior tag
UP
-
SimonMágus
senior tag
Thx mindenkinek az Upokat
egy kicsit elnyúlt a hétvége, és sajnos tesztekre sem volt időm, de ma este nekiesek egy picit, az tuti
ÉN: az abit lap iszonyat jó, meglepően hűvös ezzel a silent pipe-os megoldással, tuninggal is bőven 40 fok alatt van a chipset hőmérséklete is, nagyon jól skálázható beállítási lehetőségek vannak a biosban, igaz csendes tuninglap, nekem jobban bejön mint az asus (bár az is egy kifejezetten jó darab volt). A vicc az, hogy megint be kellett mennem az boltocskába, mert az első lapba nem ment bele a 4-es tápdugóígy azt is rögtön begarizták, szvsz kezdenek nagyon szeretni ott
-
SimonMágus
senior tag
Hétvégére L, hétfőn RE, így jó hétvégét mindenkinek!
-
SimonMágus
senior tag
Alsó-közép kategóriás VGA-ra ráfizetek
-
SimonMágus
senior tag
Upszi!
-
SimonMágus
senior tag
Mai búcsú up
-
SimonMágus
senior tag
Holnap megnézem mit tudnak (akkor kapom vissza gariból a lapomat), annak függvényében meglátom. Ha tényleg olyan jók, akkor picivel többet, ha nem igazán akarnak menni, akkor picivel kevesebbet. ÉN79 is pont ilyet használ, nála 480-on ketyegnek, 510-ig próbálta és még ott is megy.
Esetleg ha gondolod beárazhatnád -
SimonMágus
senior tag
Még egy lemaradt info: egyoldalas ramokról van szó
-
SimonMágus
senior tag
válasz
SimonMágus #1 üzenetére
Természetesen DDR ramokról van szó, ez lemaradt
-
SimonMágus
senior tag
Téma ismét adott, irányárat ide egyenlőre nem tudok írni, mert még nincs tesztelve, de ezek az UCCC chippek állítólag nagyon jól mennek.
Ajánlatokat várok, akár cserére is.
Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest