- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Másik fórumon válaszoltam, de itt több a "szaki" úh. inkább ide copy-zom:
Ez nem lagg, illetve nem akkora mértékű, inkább
utánhúzásghosting ami zavaró Nálad. Overdrive
Itt teszteld le. Alúl a stopperórás tesztel nézheted a válaszidőt, felette levő futó csíkokkal pedig az utánhúzást.
PH tesztekben PixArt képes teszt van. Letölthető innen
Csinálsz pár tesztet és leírod a PH-n a monitoros topikba is, ott tudnak segíteni, de előtte pl birizgálnék a monitor menüjében.
Képjavítókat lelőném, megcserélném a kábeleket, ha mód van rá (lehet digi-analóg konverzió miatt csinálja) stb.Ja és max ha jól sejtem SofTH-val menne, ha menne az eltérő képfrissítés 60-120-60 Hz. Eyefinity-ben sanszos, hogy ugyanaz a képfrissítése mindegyik kijelzőnek. Ferinek még megnézek valamit ma, ha végzek vele van egy ósdi 15"-os digi képkeret nagyságú monitor azon meg tudom nézni, mert elvileg a monitorom fürgébb.... megy-e más frekin.
Az elengedhetetlen stopwatch progi .
RTC, vagy Overdrive néven menüben, vagy servíz menüben babrálható (monitorfüggően)
[link] -
JoinR
őstag
semmi baj

Hát igen, egyértelműen látszik a különbség. Azért többmindent érdemes lehet megvizsgálni.
Ha csak 1 60 Hz-es monitor van bekötve, akkor is így szaggat? A 120 Hz-es monitor 60 Hz-en használva megcserélve a 2 monitort?
Ki lehetne próbálni, hogy másik 60 Hz-es monitor is így viselkedik-e, vagy másik típusú portban is így viselkedik-e.
Én még mindig nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy ez a 60Hz problémája, mert annyi lehetőség van:
1. tényleg a monitor
2. a port, input lag, több helyen olvasni róla, bár inkább HDMI-nél, te azt írtad aktív DP van
3. videókártya hardveresen küzd (annak ellenére, hogy az FPS megvan, lehet hogy utána a kiküldésnél mégis van valami gixer)
4. videókártya szoftveresen - ehhez nem kell kommentár, szerintem a szoftver bármit képes elrontani
(egyébként én emlékszem a CRT-monitoros korszakokban engem sokkal jobban zavart a perifériában működő 60 Hz-es monitor, mert azt konkrétan láttam villogni, míg ha az éles látókörben volt, arra koncentrálva nem vibrált annyira zavaróan, de a TFT persze totál máshogy viselkedhet, csak mondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Linux Mint
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Macska topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest