Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Tomdriver #1540 üzenetére
Mert ha igen és bejött a kép, akkor ezek szerint AMD esetében a digitális jel mellett és vele együtt az analógot is kezeli a driver több monitor esetében.
Vagyis R9-es sorozat tagjainál már tök mindegy, hogy felbontásra (ezt korábbról már tudjuk), jelbemenetre mire képesek a monitorok (a kártya ugye csak digitális jelet ad ki, ezeken már nincs D-sub), az eyefinity működni fog.Ez mint kiderült, sajnos nem minden esetben igaz: Nagyon kártyafüggő, hogy melyik képes analóg jelet kiadni, vagyis hogy melyikkel tudunk D-Sub bemenetes monitorra képet csalni.
-
d2delta
csendes tag
válasz
Tomdriver #1540 üzenetére
Igen kipróbáltam és megy gond nélkül. Mind a 2 vel, tehát dvi, és d-sub al is .
Amúgy szívesen! ha tudok szívesen segítek bárkinek bármiben. ez egy olyan dolog volt ami számomra ismeretlen volt, és nagyon kevés egyértelmű adatot találtam a neten róla. Ja és ezen kívül kb. az összes lehetséges variációt kipróbáltam és csak így ment a 3 együtt máshogy nem.Mondjuk azt nem értem, hogy a vga gyártó cég miért nem tud honlapra felrakni valami hasonló rajzot? Egy csomó munkát megspórolna vele.. Vagy csak én vagyok ennyire tudatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest