Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz hszilard666 #1273 üzenetére

hm, dadogas nalam annyira nem volt necces 7850 CFel, de kb en voltam az akinek jellemzoen nem volt semmi baja. kiveve persze far cry 3, de ott letiltottam a masodik kartyat amig toltam. masik oldalrol meg eleve nem betaztam driverekkel es nem piszkaltam a rendszert ha nem volt muszaj (tuningot is hagytam gyari ertekeken, 7850eken volt alapbol 15% mindket karin). plusz jatekokkal sincs altalaban idom day0an tolni, fel-egy evvel kesobb meg mar normalizalodni szokott a helyzet:).

mondjuk az FC4et meg egy kijelzon nyomtam ki a 970 memkezelese miatt mert ott nem mikroakadt.

ja igen, a TNek... nem veletlenul van nekem is harom eIPS. en LG IPS226vket hasznalok, panelre a dell2212hmel egyeznek, kb ez volt epeszu aron elerheto erre 2011ben amikor vettem az elsot (atszamolva kb 80k huf volt). probalj rajta valamit allitani / kalibralni.

mondjuk itt videokartyat nem tudom mi lesz a 970 utan, ha legarizzak. azert remelem, mert kb ennek a topikban a celjaira az a kartya hasznalhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák