Hirdetés
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD ellen)
 - OLED TV topic
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Apple MacBook

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Domonkos
addikt
válasz

Tomdriver

üzenetére
						Az ido nagy reszeben programozasra - a maradek idoben meg munkara (aminek nagy resze szinten programozas...). Ami klassz, hogy egyszerre sok filet vagy outputot lehet olvashato meretben, egymas takarasa nelkul nyitva tartani. Kevesebbet kell keresgetni es foloslegesen pakolaszni es kattintgatni az inditott programok kozt. Meg igy most mar van egy dedikalt monitor a fordito es debugger parosnak, amirol most mar alig ha le tudnek mondani

Amikor a 2. sor monitort vettem, akkor igencsak elgondolkoztam, hogy nem lenne-e egy 4k-s monitor jobb valasztas, de aztan arra jutottam, hogy a bitmap fontjaim amugy is jobban fognak mutatni ekkora pixelsuruseg mellett, meg hogy tiling ablakkezelesnel is jobb a tobb, kisebb monitor (amit most mar en is vitatnek). Tovabba az sem volt utolso szempont, hogy a mar meglevo tipusu monitorokbol figyingekert tudtam ujakat szerezni. Haromrol hatra valtani viszont kozel sem volt akkora elorelepes, mint egyrol haromra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő