- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
deuce
csendes tag
Ezeket hol lehet bizniszelni? Ugyanúgy van rajta hűtő? Érdekelne, ha a 2x256 nem jön össze továbbra sem... Én már tegnap elmentem volna ram-ért, ha bárki mond valami konkrétat, és el lehet érni az illetőt, lábam is van, pénzem is, esetleg kocsi is.. délután dolgozom, keresem a pénzt, de nyitva vannak a boltok is egyébként (bocsi, de én tényleg venni akarok ramot).
-
deuce
csendes tag
akkor holnap meg tudjuk oldani ezt valahogyan?
bárhol találkozhatunk, viszont próba nélkül használt dolgot soha nem veszek.
ha itt leszel holnap írj egy számot, és felhívlak, vagy mondj valami konkrétabbat.
nem szeretnék számtechboltban kikötni, és Kingston value-t venni majd'ugyanennyi pénzért.. -
deuce
csendes tag
Valahol szeretném kipróbálni azért, én a 20ker északi részén lakom, vagy Nálad. holnap 15 óráig bármi jó elvileg..
-
deuce
csendes tag
délelőtt valamikor, vagy kora délután? hova kell menni érte, és mi az alsó ára?
-
deuce
csendes tag
Engem érdekelne, akár ma is. írj egy telefonszámot, vagy icq-n elérsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest