Aktív témák
-
Adolfka_
tag
a cucc elkelt, topic zárható..
-
Adolfka_
tag
továbbra is elsiklasz a felett, hogy az 50e forint a NAGYKER netto ár.
szóval azt akarod, hogy nagyker netto -10% ért adjam oda..
Én is ajánlok valamit. Kisker netto -5% ért odaadom neked, csak linkelj be egy oldalt, ahol meg lehet nézni a kisker netto árat..
szerintem ez is egy korrekt ajánlat.
üdv
[Szerkesztve] -
Adolfka_
tag
miért van messze a vadi újtól???
addig volt gépben amíg leteszteltem egy P4-es, s egy A64 konfigban, azt is csak azért mert mindenki azt kérdi menniyt bír.
itt fekszik a dobozában 34 hó garanciával. S szerintem nem a nagyker netto -10% alatt szokták adni a cuccot errefelé.. ennek a bolti ára minimum 60e Ft -
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
miért adom el? csak. mert Geil ramokkal foglalkozom, s úgy alakult, hogy ezt most ilyen áron tudom adni, ez amúgy majdnem nagyker netto ár, szvsz tényleg alkalmi vétel.
Gari: Amikor az egy évet írtam, akkor még tényleg majdnem egy év gari volt rá kiskerben. De a könyvelőnél maradt a garanciapapír is, úgyhogy nem tudtam biztosan milyen dátum van rajta.
Most, nálam van a garipapírja, s azon szeptember 13. a vásárlás dátuma. Azaz van rá 10hónap és 4 nap kisker gari. De időközben voltam bent a nagykerben is, s ott azt mondták, hogy ők 3évet adnak rá, úgyhogy oda nyugodtan visszavihetem, a gyári szám alapján vissza tudják keresni, így érvényesíthető a garancia. azaz még +2 év. A gyár meg élettartam garit vállal rá.
úgyhogy: 10hó+4nap kisker, +2év nagyker, +gyárilag élettartam gari
de egyet áruljatok el nekem: miért olyan qrva fontos a garancia egy ddr modulnál, amire a gyártó élettartam garanciát vállal??
volt már néhány ram a kezemben, de még egyik sem romlott el soha.. mind1
remélem így tiszta a kép.
üdv -
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
Szóval, minden papír nálam van. Még több mint 10 hónap kisker garancia van rá, az újpesten levő Árpád úti boltba, ezen kívül rajtam keresztül (csak a dobozt, meg a ramot kell visszahoznod) még 2 év nagyker gari, amit azonnal cserélnek, nincs bevizsgálás, tesztelés stb..
Tehát hölgyeim és uraim, vadonat új, tesztelt dual párocska, több mint 34 hónap garanciával (gyárilag meg örökélet)!
52e!!
ez olyan sok??
ippp -
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #22 üzenetére
hi!
egyenlőre csak érdeklődők vannak.
amúgy bp-i vagyok. ha kell jó lenne, ha fel tudnál ugrani érte.. +oldható részedről? -
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #15 üzenetére
Szóval, az előző hozzászólást neked akartam címezni, szóval érdekel még?
-
Adolfka_
tag
most akkor 10-e után neked kellene?
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
még mindig eladó.. up
-
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #15 üzenetére
Ja nem is nagykerbe szól a gari, hanem kiskerbe. A hivatalos magyarországi GEIL forgalamzó a Flash KFT nagykerének az egyik kisker boltjába. Újpesten az árpád úton vannak:
Flash-Data
1042 Budapest
Árpád út 90-92.
Tel: 360-0639
közel egy év a gari. +élettartam
[Szerkesztve] -
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #11 üzenetére
nekem max olyan jöhet számításba, ami bírja a 260-as fsb-t.. ez nem hiszem, hogy bírná.
téged érdekel a GEIL? -
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #9 üzenetére
nem tudom... tunningba mit bírnak?
amúgy téged érdekelne az enyém? -
Adolfka_
tag
szia pl itt:
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36
vagy itt van PH!-s teszt a 2*512-es kistesójáról:
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=443&p=3
Garancia 1 év rajtam keresztül nagykerben, ha bármi gáz lenne, azonnal cserélik.
Ha feljebb olvasol, láthatod, nálam mit bírt intel, és amd konfigban.
üdv -
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #4 üzenetére
nem hiszem... Milyenek azok a Hyundai ramok? valami linket pls.
üdv -
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
fel
-
Adolfka_
tag
1db új GEIL VALUE SERIES 2*1Gb kék hűtőbordás DDR memória dobozos 1év garanciával.
Vadi új, de le lett tesztelve, Gigabyte 8IK-1100 rev2 lapban (Intel 875P) 245-ös FSB-t vitte dualban, 3-4-4-8-as időzítéssel.
+ este leteszteltem az új konfigommal, lásd adataim.
Túl sokat nem szarakodtam vele, de így tuti stabil volt, néhány óra játék után is.
10x260.77Mhz a Cpu sebessége.
Mem.busz: 217.31Mhz
időzítés: 3-4-4-8 1T
Everest mem.teszt:
irás: 2330
olvasás: 6419
késleltetés: 46.4
Nem árulok zsákbamacskát.
alkalmi áron eladó: fix 52e
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest