Aktív témák
-
Adolfka_
tag
a cucc elkelt, topic zárható..
-
gabi133
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani mennyire jó a Brand márkájú memória?
-
Adolfka_
tag
továbbra is elsiklasz a felett, hogy az 50e forint a NAGYKER netto ár.
szóval azt akarod, hogy nagyker netto -10% ért adjam oda..
Én is ajánlok valamit. Kisker netto -5% ért odaadom neked, csak linkelj be egy oldalt, ahol meg lehet nézni a kisker netto árat..
szerintem ez is egy korrekt ajánlat.
üdv
[Szerkesztve] -
Adolfka_
tag
miért van messze a vadi újtól???
addig volt gépben amíg leteszteltem egy P4-es, s egy A64 konfigban, azt is csak azért mert mindenki azt kérdi menniyt bír.
itt fekszik a dobozában 34 hó garanciával. S szerintem nem a nagyker netto -10% alatt szokták adni a cuccot errefelé.. ennek a bolti ára minimum 60e Ft -
gabi133
aktív tag
Ha nem lenne ez a pénztelenség, akkor még a héten elvinném!
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
miért adom el? csak. mert Geil ramokkal foglalkozom, s úgy alakult, hogy ezt most ilyen áron tudom adni, ez amúgy majdnem nagyker netto ár, szvsz tényleg alkalmi vétel.
Gari: Amikor az egy évet írtam, akkor még tényleg majdnem egy év gari volt rá kiskerben. De a könyvelőnél maradt a garanciapapír is, úgyhogy nem tudtam biztosan milyen dátum van rajta.
Most, nálam van a garipapírja, s azon szeptember 13. a vásárlás dátuma. Azaz van rá 10hónap és 4 nap kisker gari. De időközben voltam bent a nagykerben is, s ott azt mondták, hogy ők 3évet adnak rá, úgyhogy oda nyugodtan visszavihetem, a gyári szám alapján vissza tudják keresni, így érvényesíthető a garancia. azaz még +2 év. A gyár meg élettartam garit vállal rá.
úgyhogy: 10hó+4nap kisker, +2év nagyker, +gyárilag élettartam gari
de egyet áruljatok el nekem: miért olyan qrva fontos a garancia egy ddr modulnál, amire a gyártó élettartam garanciát vállal??
volt már néhány ram a kezemben, de még egyik sem romlott el soha.. mind1
remélem így tiszta a kép.
üdv -
realist
őstag
két kérdés:
miért adod el?
gariról két dolgot is írtál 1év kisker+élettartam ill. 10hó kisker+2 év nagyker amit te intézel
melyik a helyénvaló? -
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
Szóval, minden papír nálam van. Még több mint 10 hónap kisker garancia van rá, az újpesten levő Árpád úti boltba, ezen kívül rajtam keresztül (csak a dobozt, meg a ramot kell visszahoznod) még 2 év nagyker gari, amit azonnal cserélnek, nincs bevizsgálás, tesztelés stb..
Tehát hölgyeim és uraim, vadonat új, tesztelt dual párocska, több mint 34 hónap garanciával (gyárilag meg örökélet)!
52e!!
ez olyan sok??
ippp -
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #22 üzenetére
hi!
egyenlőre csak érdeklődők vannak.
amúgy bp-i vagyok. ha kell jó lenne, ha fel tudnál ugrani érte.. +oldható részedről? -
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #15 üzenetére
Szóval, az előző hozzászólást neked akartam címezni, szóval érdekel még?
-
Adolfka_
tag
most akkor 10-e után neked kellene?
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
még mindig eladó.. up
-
Adolfka_
tag
válasz
Intruder A 6 #15 üzenetére
Ja nem is nagykerbe szól a gari, hanem kiskerbe. A hivatalos magyarországi GEIL forgalamzó a Flash KFT nagykerének az egyik kisker boltjába. Újpesten az árpád úton vannak:
Flash-Data
1042 Budapest
Árpád út 90-92.
Tel: 360-0639
közel egy év a gari. +élettartam
[Szerkesztve] -
Intruder A 6
aktív tag
Szia Adolfka !
Engem lehet érdekelnének a ramok!
Garancia hová szól?
Hol vetted?
10.-e után érdekelne ha meglessz addig! -
MM
őstag
válasz
BlueAthlon #13 üzenetére
Engem meg a hynix érdekelne is!
Mennyit gondoltál érte? -
BlueAthlon
senior tag
ha el tudom adni az enyémeimet igen érdekel
-
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #11 üzenetére
nekem max olyan jöhet számításba, ami bírja a 260-as fsb-t.. ez nem hiszem, hogy bírná.
téged érdekel a GEIL? -
BlueAthlon
senior tag
én nem húzogatom. Nagy proci van mellette
1T-t bírja alapból. -
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #9 üzenetére
nem tudom... tunningba mit bírnak?
amúgy téged érdekelne az enyém? -
Adolfka_
tag
szia pl itt:
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36
vagy itt van PH!-s teszt a 2*512-es kistesójáról:
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=443&p=3
Garancia 1 év rajtam keresztül nagykerben, ha bármi gáz lenne, azonnal cserélik.
Ha feljebb olvasol, láthatod, nálam mit bírt intel, és amd konfigban.
üdv -
Adolfka_
tag
válasz
BlueAthlon #4 üzenetére
nem hiszem... Milyenek azok a Hyundai ramok? valami linket pls.
üdv -
BlueAthlon
senior tag
2*1GB Hyundai ramot beszámítasz?
-
Adolfka_
tag
up
-
Adolfka_
tag
fel
-
Adolfka_
tag
1db új GEIL VALUE SERIES 2*1Gb kék hűtőbordás DDR memória dobozos 1év garanciával.
Vadi új, de le lett tesztelve, Gigabyte 8IK-1100 rev2 lapban (Intel 875P) 245-ös FSB-t vitte dualban, 3-4-4-8-as időzítéssel.
+ este leteszteltem az új konfigommal, lásd adataim.
Túl sokat nem szarakodtam vele, de így tuti stabil volt, néhány óra játék után is.
10x260.77Mhz a Cpu sebessége.
Mem.busz: 217.31Mhz
időzítés: 3-4-4-8 1T
Everest mem.teszt:
irás: 2330
olvasás: 6419
késleltetés: 46.4
Nem árulok zsákbamacskát.
alkalmi áron eladó: fix 52e
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest