Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Szevasztok
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy kéne vmi 2.1-es hangcucc, olyan 6-8ezer körül. Igen, tudom, karcsú a keret, de ennyi van.
Hangerő nem kell nagy (11 emeletes panelház, szomszédok tömkelege ) csak amit szeretnék, h tisztán szóljon, és a mély az legyen rendes mély neki, ne ilyen ''kopogós''
Előre is köszi: Atesz -
KrAt
veterán
Sziasztok!
1. Mennyit szeretnél költeni? - 20-30k, új vagy használt is játszik
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? - íróasztalomon van 2 monitor és egy noti, alatta egy játszós gép, KVM switch-en keresztül. Valszeg ezek mellé raknám, esetleg a falra, polccal. Ebben az esetben a fülem vonala fölé kerülne, ha kisebb, akkor az asztalra is be tudom szorítani a monitorok mellé.
3. Milyen forrással rendelkezel? - jack, USB
4. Milyen extrák kellenek? - mivel 2 bementi forrásom van, kell elé valami, amivel tudok váltani rajta, ebben is ajánljatok valamit plz
5. Mi szólna rajta - munka közben zene, halkan, de nagyon szeretem a mélyeket, illetve ha valami levezető játékot tolok este, akkor annak a hangja. Ha valami FPS, ahol számít a "honnan jön a hang", akkor van hozzá megfelelő fülesem
Előre is köszönöm! -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Megjött ma a "jóárasított" Aqua-s R1280DBs, amit egyelőre csak leraktam így nagyjából jobbra és balra, de még így is megdöbbentően szépen kitölti a teret, nagyon tetszik a hangja
Kérdés, hogy a jelen állapotában hova tegyem? Eszembe jutott, hogy a monitorok mellé, azokkal egymagasságba veszek 1-1 kis polcot, és arra (a fülmagasságom a monitorok közepén van kb), vagy veszek egy hosszút, és a monitorok fölé teszem, akkor az a fejmagasságom felett lenne.
Ti melyiket ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz kutyek #60446 üzenetére
+gubabela
Köszi, ezekre figyelni fogok
Amit megfigyeltem, hogy a bal oldali hangszóró (ami nem a kezelőpaneles, ez van a hangszórókábellel összekötve), az kicsit mintha "rezonálna, zajos lenne, rezegne, recsegne" a mély hangoknál. Csak a bal.
Mind BT-nél, mind koax-nál (ugyanarról a gépről), a másik gépemről (optika) kevésbé'.
Egyelőre sima yt music-ról.
Sok és kevés mélyhang-kiemelésnél is.Van ötlet, mit nézzek meg, vagy ez ilyen?
-
KrAt
veterán
Sajna továbbra is "zizeg" a bal oldala az Edifier R1280DBs-nek, fel is töltöttem egy videót róla, amin optikai kábelen ezt játszom le 20Hz-től: bal oldal és jobb oldal
Finoman mozgatva a membránt, volt egy enyhe "ragadós" érzése, ez valamennyit javult mind érzésben, mind hangban, de még messze nem az igazi. A bal dobozból kivétele óta tökéletes.
A kábelre tudnék esetleg gondolni, de azt is elvezettem minden mástól távolt, nehogy zajt szedjen össze, de nem segített...
Ez be tud járódni, szokjam meg, vagy gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest