- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát én is elgondolkodtam ezen hogy jó lenne egy LCD TV monitor hejett. De aztán gyorsan le is beszéltem magam róla
Gondolj bele 32" monitornak amit az ember álltalában fél-egy méterről nézz
az már nagyon nagy szerintem. Meg a monitorokat jobban be lehet lőni túlajdonképpen azért jobbak mert azok direkt erre a célra lettek kitalálva.
Ha nagy monitor kell játékra és filmnézzésre akkor ott van a 28"-os HannsG igaz hogy TN de játékra szerintem tök mindegy hogy TN vagy valami .VA, IPS. Mert arra nem nagyon kell a színhűség a fotórealizmustól meg még mesze vannak a mai játékok (még a Crysis is) szóval én ezt venném meg melé egy normál 17 vagy 19"-os nem wide monitort nettezésre meg egyébb dolgokhóz persze ha van hely
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: MárkaLánc
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Alkoholista nevelde
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolj bele 32" monitornak amit az ember álltalában fél-egy méterről nézz
az már nagyon nagy szerintem. Meg a monitorokat jobban be lehet lőni túlajdonképpen azért jobbak mert azok direkt erre a célra lettek kitalálva.