Aktív témák
-
Tal2
tag
Kiváncsian várom a fejleményeket :))
-
Jester
aktív tag
válasz
csabicsepp #19 üzenetére
Nézd meg az itt lévő progit! Ezzel lehet menet közben MINDENT állítani, ha telepítve a PowerNow! támogatás. Vcore-t is!
[L]http://www.cpuheat.wz.cz/html/AXP_multiplier/AXP_Multiplier.htm[/L]
[Szerkesztve] -
Tal2
tag
válasz
csabicsepp #19 üzenetére
Milyen lapban működik?
Ennek a PowerNow-nak tudnia kellene a win alól is a szorzó módosítását.
Ha találsz valamit esetleg a Thorton Bartonosításáról (0340- után), tehát a szuperlockos megoldásról, kérlek oszd meg velem!
THX -
csabicsepp
aktív tag
nem, menet közben nem, de a biosban tudtam állítani, és működött.
De mivel a biosom csak 11x-ig tudott, az alaplapi szorzóbeállítás meg nem érdekelte, és a procim csak 155fsb-ig stabil, ezért nem szórakoztam vele sokat.
A vcore-t nem néztem sajnos. Mindenesetre XP-Mobile-t írt ki az alaplap.
De ha megint hozzájutok lakkhoz, lehet nekiesek. -
TRitON
aktív tag
Menet közben csak az FSB-t lehet állítani; 210-ig simán felmegy; a VCore alap, 1,65V
-
TRitON
aktív tag
Ha be voltak rakva a drótok, akkoris csak 3200+ként indította el a görény...egyszerűen nem veszi figyelembe az akt. szorzóbeállítást...
Miben különbözik a Barton a Thortontól? -
Jester
aktív tag
válasz
csabicsepp #13 üzenetére
Végre egy sikeres próba! Próbáltad menet közben állítani a szorzót és az FSB-t? Vcore milyen?
-
csabicsepp
aktív tag
én thortonon próbáltam, működött, de egy dologra figyelni kell:
ha kilövöd a szorzózárat, alapban 24x-esen bootol a proci. Nekem 100-as fsb-vel 2400-on indult.
Szóval mielőtt átkötöd, javasolt átmenetileg valami 100 alatti fsb-t belőni a biosban, vagy az alaplapon, hogy ne érjen meglepi miért nem bootol. -
TRitON
aktív tag
Ez egy kicsit túl kemény nekem......nem tudsz valami egyszerűbbet?
Ja, annyit azért még el kell mondanom, hogy az ocinside.de-n voltam fennt.
Ja, és még annyit, hogy egy GigaByte 7VT600-as lapom, van, aminél BIOS-ban nem lehet szorzót állítani, tehát nem csak az unlock kell, hanem aktuális beállítások... -
Jester
aktív tag
Az újfajta lock feloldása elvileg megy:
Az L5 hidak közül a számozástól (L5) számolva visszafelé a másodikat kell összekötni ezüst festékkel. (A közvetlenül az L5 mellett található a MP átalakító hid, azt NEM kell összekötni.) Ekkor Mobile XP-ként fogja felismerni a procit, és ebben az esetben szoftveresen windows alól is állítható a szorzó és az FSB is, persze az energiatakarékos PowerNow! drivert fel kell tenni hozzá. Ebben az esetben az a probléma, hogy a mobil prociknál a feszültségállítás (VCore) menet közben is variálható - ráadásul MÁS értéket jelent, mint az asztalinál - ezt nem minden alaplap tudja kezelni. Mindjárt keresek linket is.
Mod: itt a link is:[L]http://fab51.netfirms.com/pc/index-e.html[/L]
[Szerkesztve] -
TRitON
aktív tag
Viszont a buszfrekit be tudtam állítani 400-ra, így most azonnal 3200+-on indítja el. A feszt is tudtam szabályozni 1,5-1,9 között. Amikor 1,9V-ot kapott kicsit megijedtem.... :)
-
TRitON
aktív tag
Srácok! A szorzólockos baromság télleg nem megy! Összekötögettem, de nem igazán akar menni...nem veszi figyelembe azt a beállítást, amit beállítok!
-
-
somé
őstag
Elkészült a nagy MŰ,2 órás szenvedés árán..de mindhiába.A szórzót nem lehetett állítani,ill. lehetett ahogy eddig,de nem veszi figyelembe.Lehet hogy nem volt tökéletes a munka...többet nem tudok tenni----CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOM.
Marad a SpeedStrip tapasz,ha majd hozzá lehet jutni,de Bartonra lehet hogy az sem jó.. -
Pecas
csendes tag
HI All!
Gondolom sokakat érdekel az ujabb gyártású 2500+ -as Bartonok
unlockolási lehetősége, ezért kérek mindenkit, aki tud vmit erről
a témáról, ne tatsa magában.
Én eddig akövetkezőt találtam:
[L]http://ocinside.de/go_html?/html/workshop/pinmod/amd_pinmod.html[/L]
[L]http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43- 1.htm[/L]
Előre is köszi a hozzászólásokat
Pecas
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged