- Fórumok
- Processzorok, tuning
- 2500+barton unlock
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tal2
tag
Kiváncsian várom a fejleményeket :))
-
csabicsepp
aktív tag
-
csabicsepp
aktív tag
-
Jester
aktív tag
Nézd meg az itt lévő progit! Ezzel lehet menet közben MINDENT állítani, ha telepítve a PowerNow! támogatás. Vcore-t is!
[L]http://www.cpuheat.wz.cz/html/AXP_multiplier/AXP_Multiplier.htm[/L]
[Szerkesztve]Mehr Licht! -
Tal2
tag
Milyen lapban működik?
Ennek a PowerNow-nak tudnia kellene a win alól is a szorzó módosítását.
Ha találsz valamit esetleg a Thorton Bartonosításáról (0340- után), tehát a szuperlockos megoldásról, kérlek oszd meg velem!
THX -
csabicsepp
aktív tag
nem, menet közben nem, de a biosban tudtam állítani, és működött.
De mivel a biosom csak 11x-ig tudott, az alaplapi szorzóbeállítás meg nem érdekelte, és a procim csak 155fsb-ig stabil, ezért nem szórakoztam vele sokat.
A vcore-t nem néztem sajnos. Mindenesetre XP-Mobile-t írt ki az alaplap.
De ha megint hozzájutok lakkhoz, lehet nekiesek. -
klewy
aktív tag
-
TRitON
aktív tag
Menet közben csak az FSB-t lehet állítani; 210-ig simán felmegy; a VCore alap, 1,65V
Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax... -
TRitON
aktív tag
Ha be voltak rakva a drótok, akkoris csak 3200+ként indította el a görény...egyszerűen nem veszi figyelembe az akt. szorzóbeállítást...
Miben különbözik a Barton a Thortontól?Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax... -
Jester
aktív tag
Végre egy sikeres próba! Próbáltad menet közben állítani a szorzót és az FSB-t? Vcore milyen?
Mehr Licht! -
Jester
aktív tag
-
csabicsepp
aktív tag
én thortonon próbáltam, működött, de egy dologra figyelni kell:
ha kilövöd a szorzózárat, alapban 24x-esen bootol a proci. Nekem 100-as fsb-vel 2400-on indult.
Szóval mielőtt átkötöd, javasolt átmenetileg valami 100 alatti fsb-t belőni a biosban, vagy az alaplapon, hogy ne érjen meglepi miért nem bootol. -
TRitON
aktív tag
Ez egy kicsit túl kemény nekem......nem tudsz valami egyszerűbbet?
Ja, annyit azért még el kell mondanom, hogy az ocinside.de-n voltam fennt.
Ja, és még annyit, hogy egy GigaByte 7VT600-as lapom, van, aminél BIOS-ban nem lehet szorzót állítani, tehát nem csak az unlock kell, hanem aktuális beállítások...Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax... -
Jester
aktív tag
Az újfajta lock feloldása elvileg megy:
Az L5 hidak közül a számozástól (L5) számolva visszafelé a másodikat kell összekötni ezüst festékkel. (A közvetlenül az L5 mellett található a MP átalakító hid, azt NEM kell összekötni.) Ekkor Mobile XP-ként fogja felismerni a procit, és ebben az esetben szoftveresen windows alól is állítható a szorzó és az FSB is, persze az energiatakarékos PowerNow! drivert fel kell tenni hozzá. Ebben az esetben az a probléma, hogy a mobil prociknál a feszültségállítás (VCore) menet közben is variálható - ráadásul MÁS értéket jelent, mint az asztalinál - ezt nem minden alaplap tudja kezelni. Mindjárt keresek linket is.
Mod: itt a link is:[L]http://fab51.netfirms.com/pc/index-e.html[/L]
[Szerkesztve]Mehr Licht! -
TRitON
aktív tag
Viszont a buszfrekit be tudtam állítani 400-ra, így most azonnal 3200+-on indítja el. A feszt is tudtam szabályozni 1,5-1,9 között. Amikor 1,9V-ot kapott kicsit megijedtem.... :)
TRitON
aktív tag
Srácok! A szorzólockos baromság télleg nem megy! Összekötögettem, de nem igazán akar menni...nem veszi figyelembe azt a beállítást, amit beállítok!
somé
őstag
-
Pecas
csendes tag
-
somé
őstag
Elkészült a nagy MŰ,2 órás szenvedés árán..de mindhiába.A szórzót nem lehetett állítani,ill. lehetett ahogy eddig,de nem veszi figyelembe.Lehet hogy nem volt tökéletes a munka...többet nem tudok tenni----CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOM.
Marad a SpeedStrip tapasz,ha majd hozzá lehet jutni,de Bartonra lehet hogy az sem jó..Tech-No-Logical World. -
somé
őstag
-
Pecas
csendes tag
-
somé
őstag
-
Pecas
csendes tag
-
Pecas
csendes tag
HI All!
Gondolom sokakat érdekel az ujabb gyártású 2500+ -as Bartonok
unlockolási lehetősége, ezért kérek mindenkit, aki tud vmit erről
a témáról, ne tatsa magában.
Én eddig akövetkezőt találtam:
[L]http://ocinside.de/go_html?/html/workshop/pinmod/amd_pinmod.html[/L]
[L]http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43- 1.htm[/L]
Előre is köszi a hozzászólásokat
Pecas
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- 2500+barton unlock
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mikrotik routerek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest