- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én is azt gondolom, hogy az otthoni adattárolás visszaesése és a streem szolgáltatások megjelenése, és a szélessávú internet elérhetővsége között minden bizonnyal lehet felállítani egy korrelációt.
Mert anno 2007-ben az 1/0.25MBites internetemmel örültem, ha egy óra alatt 430MB lecsorgott. És akkor egy fullHD film volt 8-9GB. Azaz egy jobb film nettó 20 óra letöltés eredménye volt. Ma tovább tart kivalasztani, hogy mit nézzek, mint betölteni, hogy nézhető is legyen a Netflix, HBOmax, vagy épp Disney+ kinálatából. És a vissza seedről szó sem esett, (főleg arról, hogy az mennyi áramot evett meg)
-
worxland
addikt
"akkor nem hinném mechanikai okai lennének." - pedig de. Többek között a manapság jellemző 7200 körüli fordszámot nehezen viselné, olyannyira, hogy a mostani 3,5-es HDD-k is pár éve már csak 3 collos lemezekkel voltak telepakolva - most nem tudom, mi a helyzet, pár éve már nem követem a vinyófejlesztési híreket. Az utolsó konzumer 5,25.ös HDD-k nagyon gyatrák voltak teljesítményben, le is tettek róluk a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest