Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ezt jól látod, hogy nem érted a piacot. Az itteni hozzászólásaidból tényleg az látszik, hogy nem érted a piacot és, csak a saját kis buborékodból alkotsz véleményt. Olyan dologra vágy, amire a konzumer piacnak nincs szüksége.
Olyan mintha, azt akarnád, hogy a konzumer alaplapokba, csak ECC memóriát lehessen használni.
Szerintem azt kell megértened, hogy amit te szeretnél az egy nagyon réteg igény. -
válasz
fatpingvin
üzenetére
az átlagfelhasználó valószínűleg nem fog rohanni a 22TB HDD-ért holnap, de ugyanezt elmondhattad volna bármelyik kisebb méretre korábban.
én pl 2x10TB-re gondoltam amire lecserélném a 2x(2+3+3)TB lemezeimet.
az viszont fel sem merült, hogy ne SATA legyen. olcsóbb, praktikusabb, nagysárgrendileg ugyanolyan gyors és ugyanolyan megbízható otthoni felhasználásra. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Igen te nem érted, azért mert szerinted, akkor máris nem kell és biztos senki másnak se. Akkor megérteném a bánatod, ha csak sata lenne, de van belőlük sas megoldás is, így nem értem miért zavar téged a sata megoldás, amikor nagyon sok embernek bőven megfelel, mert semmi pluszt nem ad a számukra a sas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 480 gb Crucial SSD (HIBÁS)
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest