Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
vonatom:
[link]
de ma este tudok biztosat mondani, mert másik üzletféllel is kell időpontot fixálni (de lehet, hogy ő inkább tudna igazodni)
MSN: xxxpongi@freemail.hu
Eddig sikertelenül, de érdeklődöm további darabok után. Már csak azt kéne tudni, hogy milyen a ''belső'' álapot \a (\tuk)
[Szerkesztve] -
xXxPongi
aktív tag
amikor ezt a mondatot írtam, gondolkodtam, hogy hogyan írjam, mert nem kettő van abból ami a linkben van hanem azon kívül van egy kisebb is (később lehet lesz még ilyen linkelt monitor)
most 21-én szombaton mek be nyugatiba,( talán áttetethetem vasárnapra is), de sokan érdeklődnek a monitor iránt. Akivel elöbb tudok időpontot és helyet egyeztetni, egyértelmüen annak viszem.
Lehet jobb lenne, ha itt érdeklődne mindenki (vagy csak olvasna) és nem kéne 100-szor leírnom ugyanazt a választ
előre is köcce
[Szerkesztve] -
xXxPongi
aktív tag
Látom váci vagy. Az egy kicsit gáz, mert a cucc Piliscsabán (majd 30km bp-től 10es úton) van.
Az igazi az lenne, ha megvizsgáltathattam volna valakivel (esetleg szerszámaival eljött volna), akkor tisztán kimérhettük volna, hogy miért is lehet pénzt kérni.
Egy lehetőséget tudok még: bp-re felvinném 10k (xerintem több mint fer) elég nekem a cuccért, és ha esetleg még a kijelző sem jó, akkor visszaveszem.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest