- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''A -12V helyett -13.09--13.28V-ot mért. (határérték -13.01V)''
Emellett nem szabad csak úgy elmenni, méghozzá amiatt, hogy belenyúltál a tápba, és ezután kezdett szirénázni. Vagyis ki kell zárni, hogy nem Te tettél-e valamit, ami ezt eredményezte. (És később akár súlyosabb gondokat is okozhat -esetleg.)
''az alaplapi power fanról, mivel itt a fordulatszámot vissza tudom ellelőrizni.''
Maradhatna az eredeti helyén is, csak a venti sárga drótját kell az alaplapi csatira dugni. (Pl. elvágod a venti piros és fekete drótját, és az eredeti venti helyére forrasztod, a sárga drótot -végén a csatlakozóval- pedig az alaplapra dugod.)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nagyon régóta nem használ semmi - feszkót a gépben, ráadásul még 10%-al se tér el, tojd le.
-
LukE
veterán
válasz
# Speeder #
üzenetére
hagyjad a ***-ba.
egyebkent nagy esellyel com-port RS-232 illeszto csippje is a +5v-bol allitja elo maganak a szukseges pozitiv es negativ feszultsegeket. -
# Speeder #
csendes tag
Nálam dettó ugyanez van,a 2300->2380Mhz tuning hatására már -13.01V a -12V,és nem szeretem,ha valami átlépi a határértéket..
A com portot én speciel letiltottam bios-ban,lehet valami baja a cuccnak ettől a feszültségingadozástól?13.01 és 12.75V között ingadozik,a többi feszkó rendben van. -
apócza
csendes tag
Hali!
A tápomon bütyköltem egy kicsit. Kivettem az eredeti ventit és egy fordulatszám-szabályozósat tettem bele, de nem az eredeti áramforrásról tápláltam meg, hanem az alaplapi power fanról, mivel itt a fordulatszámot vissza tudom ellelőrizni.
Ezen kívül a házba tettem még egy system ventit is amit 5V-tól hajtok meg.
Bekapcs után teszt: Mr. Hardwer Doctor szirénázik. A -12V helyett -13.09--13.28V-ot mért. (határérték -13.01V)
A többi feszültség határétéken belül van.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest