-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
Indiant #4801 üzenetére
Háááát.. LiNUX-alat lsusb-vel meg lehetne nézni a módokat, akkor fixálni lehetne a build.prop-ban. ( gondolom ahogy bléden is )
valahogy így...
persist.sys.usb.enable_switch=1
persist.sys.usb.linux_switch=1
persist.sys.usb.switch_pid=0x1354
persist.sys.usb.linux_pid=0x1350
persist.sys.usb.default.pid=0x83 -
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #4467 üzenetére
így van
frissült a CM9 for skate!
-
Genius007
őstag
válasz
Indiant #4346 üzenetére
Akkor mi a megoldás a fentebb említett problémára?
Mert most vagy azért nem írod, mert egyértelmű (csak nem tudok rájönni) vagy azért nem, mert nincs rá megoldás (amit kétlek, mert akkor hogy játszod le a videókat, hogy telepítesz, stb ...)Mod.: "update-cm-17122011-Skate-NIGHTLY.zip"
Egy linket tudnál adni ehhez? Mert a google nem dob ki rá semmit o__O
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #4226 üzenetére
Hali
Amikor elkezdtem fórumozni itt , úgy indítottam, hogy elölről a kezdetektől kezdtem az olvasást. Pontosan nem tudom de valahol 300-400 . hozzászólásoknál mondta kelzsoca, hogy emelkedni fog a Skate ára. aztán volt egy "levezető ág" az árban. Gondolom kevesellték az árat a forgalmazók, mert valóban nem volt pénz ezért a telefonért a 40K és az az alatti ár.
Véleményem szerint ha lemennek az ünnepek 45 K vagy 50K lesz az ára, az áfa emelkedés miatt is. Ez szerintem határeset lesz. Ne feledjük, hogy más hasonló telefonok ára is emelkedni fog "jelentősen" . Véleményem szerint aki tervezi a Skate vásárlást az most tegye még meg mert januárban 5K val minimum többe fog kerülni.
-
pp88
tag
válasz
Indiant #4148 üzenetére
Köszi a választ!
54990 forint (Vitamaxban) egy kicsit sok érte.
Akkor marad a T-s (dominós) 40500 -ért és valahogy Vodásitom.
Ha valaki tud otthoni megoldást irjon légyszi egy privátot a megoldással.
Elnézést tudom, hogy nem ide való a dolog de nem találtam idáig segítséget a megoldásra. -
Cool Face
aktív tag
válasz
Indiant #4036 üzenetére
Nekem is szintén a T-mobilos ROM van fent és bármit csinálok egyszerűen nem megy az ext. Újratettem, formáztam recovery-vel és EASEUS-al is de nem látja... Blade-nél is szívtam vele ugyan így, ott egy ROM csere megoldotta a problémát, de most nem szeretnek tőle megválni. Nem hiszem hogy a kártya a rossz mert ez egy új 16GB-os SD. Van valakinek ötlete?
-
-
kelzsoca
félisten
-
ux1
addikt
válasz
Indiant #3856 üzenetére
Nem mérvadó az AndroidCommander. Nekem mindig is túlontúl bugos volt...
MyPhoneExplorer esetleg?
(#3864) viperabácsi
Én is válaszoltam... Ha win7 vérpisti edisönt használsz ne csodálkozz. Ha nem fogadod meg a tanácsom, és nem megy azon se... Gondolom neked is azért van a fejed , hogy használd is. Indiant-nak segített...(#3867) tboldi
+1
(#3868) viperabácsi
De azt se írta senki, hogy gyári ROM-on ez tökéletesen működik.... Persze ha a mikróra nem írják rá, hogy macskát ne száríts benne akkor beleteszed...
-
Indiant
addikt
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3757 üzenetére
Én meg Android Commanderrel néztem rá, root rendben, írhatóként csatolva, tehát mindenféle trükközés nélkül tudtam írni és törölni a system partícióról.
Természetesen az ext partíció tartalmát is látja és kezeli.
Ajánlom cserélj alkalmazást
(#3759) mrskatejoe
Igen, látszik, hogy szépen használja.
59.13MB foglalt már most
(#3760) zaicew
Ahhoz hogy a processzor órajelét feljebb told, mindenképpen custom rom kell.
A LED folyamatos világítása rendszer szinten tiltva van, páran már nekifutottak, de még eredmény nincs, majd én is futok vele egy kört.
(#3761) Gorky01
Auto módban van, szenzor szabályozza a háttérvilágítást.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3747 üzenetére
Nem teljesen értem miért nem megy, vagy mi nem megy, kicsit bővebben ha beszámolnál róla, milyen alkalmazással nézed, ami alatt nem látod rootoltnak a szoftvert?
Az ext tartalmát két helyen is meg tudod nézni:
Nálam így van:
/data/sdext2 illetve /system/sd
(#3749) jer1cho
Maradhat a gyári állapot természetesen, csak egy custom recovery-t kell felrakni, majd abból egy backupot a jelenlegi szoftverről, és ez után mehet fel a custom rom.
Természetesen észrevehető a különbség a gyári és az átdolgozott szoftver között.
(#3750) bubus66
Igen, de az EASEUS jobb volna
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3747 üzenetére
Nálam maradni akar a CM7, mert a SkaTe nem úgy működik, ahogy kell.
Az Ext-es horror történetem megoldódott Ux1 topictárs remek ötletévelaz SD Formatterel kipucolva és utána az EASEUS-al partícionálva működik.
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3098 üzenetére
Most letöröltem a System/app-ból és így települne is, de a végén kiírja ,hogy "Nem kompatibilis frissítés." Most akkor mi van? Big brother alatt.
(#3102) kulcsarakos8: Angliában az Orange-nál nemrég 106 angol font volt és 3 hónap múlva ki is kódolják 7 fontért.
Vagy átállsz Dart Vader-hez. -
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #3082 üzenetére
Hát... nekem meg 14 eszközzel látja kompatibilisnek
Nyilván ha kiszeded az apk-t, akkor a másik telefonon is mehet, de valószínűleg csak demo/trialként, nekem a poweramp-al az volt, hogy az egyik telefonon használtam, a másikra is felment, de a keyt már nem fogadta el.
(#3083) Sommi
Mert vannak olyan alkalmazások, amik azért megérik az árukat alapból is, de 22ft-ért senki sem fogja lewarezolni....
-
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #3052 üzenetére
őőő eredeti partícióval használom a telefonomat és Atomic v1.6-ot használok.. problem ?
(#3051) Gorky01: leírom akkor mit csinálj CWM-ben
-Wipe data/factory reset
-Wipe cache partitionezek után következőket:
-Mounts and Storage
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-extezen kívül.:
-Advanced
-Wipe Dalvik cache
-Wipe Battery statsha ezek sem mennek, akkor SD csere ha van rá lehetőséged és ugyanígy próbáld meg újra.
-
Gorky01
tag
válasz
Indiant #2924 üzenetére
Ohh köszi ez jó lesz! Hogy nem találtam meg...
Akkor először megformázom a kártyát majd felteszem a rom-ot. A rom észlelni fogja ezt a partíciót vagy tenni is kell érte hogy lássa? (bocsi az akadékoskodásért, de amíg a fejemben nem áll össze a kép, hogy hogy is működik addig inkább kérdezek) -
komloskaroly
tag
válasz
Indiant #2847 üzenetére
Na én kipróbáltam ezt a CM9 es ICS-t már boot animáció is eléggé akadozott
ahogy bebotolt onnantól kezelhetetlen
egy oldalra lapozás a launcherben tőbb másodpercet vesz igénybe nagyon akadozik csak fanatikus kisérletezőknek ajánlanám tudom hogy csak kezdeti verzió nem lehúzni akarom csak azok kedvéért írok akik esetleg gondolkodnak a kipróbálásán nem igazán érdemes
de az irány jó és most hogy láttam ezt a felületet ezen a telón már nagyon türelmetlenül várom hogy legyen egy használható változat belőle mert gyönyörű -
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #2800 üzenetére
Hát hova tegyem? Akasszam a nyakamba?
Összes telefonomat farmerzsebbe hordtam eddig, egyik se porosodott. Abba a zsebbe nem teszek semmi mást, meg időnként kimosom a gatyámat.
Ezerféle hibája van a telefonoknak, meg mint láttuk Blade-n ebből legalább 900 elő is jött, miért pont a porosodás ne lenne széria/szerelési hiba?Az persze megint más kérdés, hogy a gecibb szervizesek vigyorogva a képembe hazudják, hogy a porosodás nem használatot befolyásoló tényező, mintha csak azért vettem volna ekkora -böngészésre, filmezésre, és navigációra- való tepsit, hogy kizárólag telefonálni tudjak vele.
(#2805) Indiant
Ez a van rajta, de Nem működik. -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #2800 üzenetére
Most akkor lehet kapni a Vodánál a Skatet? Mert a voda honlapon nem találom, csak a smartstoreban.
Ha igen, márpedig úgy tűnik igen, akkor igazam volt, hogy nem 40-ért fogják adni.
ui.: Kicsit átgyúrtam az exDialert és magyarítom. Ha lesz érdeklődő majd feltöltöm.
kb.90% ban magyar már. -
-
Apaxp
senior tag
válasz
Indiant #2368 üzenetére
Jól működjön a BT, a navigáció, (mindegyik az autózás miatt) lehetőleg sokáig bírja az akku, ne legyen bonyolult a telo kezelése (még egy ilyen vénembernek sem mint én), egyszerű legyen több e-mail fiókkal szinkronizálni és még urambocsá telefonálni is lehessen vele. A többi sallang meg kinek mi az öröme.
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #2089 üzenetére
Az utóbbi.
Egyébként Menü > Alkalmazások > Kezelés > SD kártya > aminél pipa van és kell a Widget-e, azon belül > Áthelyezés a telefonra.
Ez az alaphelyzet. Ha valaki EXT-tel játszik, akkor ugye alapból SD-re települnek a dolgok, viszont ott nem tudom mi a helyzet, mert sose használtam.
Más.
Aki szereti kipucolni a Romokat felrakás előtt, és még véletlen nem ismerné, ITT egy hasznos lista melyik App milyen elbánást érdemel. -
Regiee
aktív tag
válasz
Indiant #2061 üzenetére
Rendben van, akkor feltölti 100%-ra és nekiállok
Még az lenne a kérdésem hogy létezik olyan program ami a háttérben fut, és azt oldja meg hogy ha kilépek egy programból akkor tényleg kilép és nem csak háttérbe rakja be?
Illetve milyen fóliát ajánlotok rá? Mert a gyári le is jött :/ -
bagyusz
őstag
válasz
Indiant #2043 üzenetére
Custom rommal kapcsolatban én csak annyit csináltam, hogy az Atomic1.5 romnál kivettem pár fölösleges appot, illetve frissítettem azok vagy lecseréltem. Valamint frissítettem az su adatbázist. Meg bele integráltam "skate_cache_to_ram_update" módosítást.
Tudom, hogy nem nagy kunszt, de ha valakit érdekel akkor szívesen felrakom
Amit frissítettem:
-Market
-Link2sd(hun)
-Superuser
-youtube
-noFrillsCPUAmi hozzá adtam:
-Shazam
-RootExplorer
-Quickoffice (szerintem jobb mint a 'docstogo')Ami kiszedtem:
-AppWidgetPicker-1.2.3
-asrazpaid
-maps
-stopwatch
-audioeq (már a komolyabb mp3 lejátszó progik tartalmaznak ilyet)
-Extenddd_Controls
-blueftp (idáig minden file típust tudtam küldeni RootExplorer)
-Music (ennél vannak jobb mp3 lejászok, csak azokat nem lehet system-be integrálni)
-LiveWallpapers(így is lassu a gép, pláne ezzel, más részt meg vannak jobb flash hátterek)
-Protips(android tippek, felesleges) -
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #2043 üzenetére
Ott van még tilal6991 is, akit Kelzsoca említett, ő portolta ugye a CM-et Skate-re. Először én is összekevertem tilaz-zal, de két külön személynek látszanak.
Meg ott van elméletileg az Atomic Rom is, amit meg együtt csinálnak/tak (?).
Meg ugye kirakták most Elitemóvil alkotását is, valahogy én bízok benne, legalábbis eddig sok jót olvastam róla, annak ellenére hogy vannak elég homályos részek. De most azon vagyok, hogy tisztázzam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged