- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Indiant #9312 üzenetére
de bizony látott...
(#6286) kelzsoca -
Indiant
addikt
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #8686 üzenetére
nálam nem..ahogy inditok egy hivást vagy engem hivnak és felveszem,rögtön kihangositva megy a hátsó hangszórón.a kijelzőn ugyanugy ott a kihangositás,ha megnyomom akkor csak hangosabb lesz hátul..a "rendes" hangszoron nem működik..csak headsettel lehet normálisan beszélni :/
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #8132 üzenetére
nem tudom te milyen hangnemről beszélsz kedves Indiant. Mivel én leírtam egy hibát. vélhetően gondoltam, hogy szoftveres probléma abból okulva, hogy más rendszerrel jó a speaker. erre apeelme fórumtárs elkezdte mondani, hogy ha így gondolom akkor várják a megoldást. Ezért szerintem nem így kellet volna reagálni a hiba "bejelentő" írásomra. ezek után gondolkozz el a hangnemen!
-
malwy
senior tag
válasz
Indiant #8132 üzenetére
Nem kötelező váltani. El kell olvasni a changelog-ot, ha van valami érdemes, tessék energiát belefeccölni.
Én személy szerint nagyon örülök munkájuknak. És ez a munka rengeteg szívást tartalmaz magában, tekintve, hogy én itthon mennyit kínlódok egy egyszerű appal, nem h rommal. -
Torento
tag
válasz
Indiant #7833 üzenetére
jó de ha téhglává változtatom akkormeg mégrosszabbul járok...
http://mobilarena.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_3384-3384.html
így már próbáltam annyi eltéréssel h az aksim 30%-on volt + nemtudom h kellene-e esetleg előtte sd-t formázni...sd ext-et eltávolítani stb... (a főzött romok telepítése max 5%-ot vett igénybe az aksimból ezért nem is foglalkoztam ezzel,úgy voltam vele elég lesz...) ja és én nem ez alapján a leírás alapján csináltam (ezt csak utána találtam meg)... a gombkombinációra ami a leírásban van belépett recowery-be...
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7666 üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
-
PNP
őstag
válasz
Indiant #7651 üzenetére
Azért fotóztam árnyékos részt is. Vagy szerinted sötétben milyen mágiával él az egyik szoftver a többi ellenében?
Ki az a sok user, és ők mit mondtak? Azzal, hogy "ez szebb", a másik "olyan zajos" nem lehet mit kezdeni. Rakjon egymás mellé képeket, arról lehet beszélgetni.
-
storm3
senior tag
válasz
Indiant #7634 üzenetére
A magyar verzióval állítgattam a nyelveket,angolul ezek vannak:
Silent mode,Airplane mode,Choose profile,Screenshot,Reboot,Power Off.
A magyar előtt fennvolt a modaco-s verzió is,ha jól emlékszem azzal sem volt recovery(újra is kellett flashelni valamiért,mielőtt telpítettem volna a magyar IA-t) -
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7628 üzenetére
Nekem se SIM hiba,se proximity hiba,se reboot-os recovery hiányom nincs....Sőt szószerint hibátlanul megy eddíg a rom. Mondjuk hozzáteszem hogy én a Modaco-s verziót használom,de tényleg az itt eddíg jelzett hibákból nálam egy sem jeletkezett,pedig amint felkerült az oldalra én már tettem is fel és azóta nyúzom. Teljes értékű ez is mert link2sd-vel kezeli az ext partíciót is....
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #7519 üzenetére
Ha van PIN kód megadva, esetleg egy airplane on-off?
(#7518) Genius007
3G alatt, attól függ hol laksz vagy vagy éppen, aszerint a legerősebb adatkapcsolatot próbálja felépíteni, tehát GPRS vagy EDGE, ezek mind a 2G csoportba tartoznak, minden ami ez felett van, az a 3G csoportba tartozik
Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget-Widget gombok
Itt 17 lehetséges widget gomb kirakására van lehetőség, köztül a 2G/3G váltó gombot is.
Illetve ez alatt a Gomb módok további beállítási lehetőséggel bír: fényerő, hálózati, hang stb...
Szóval el lehet vele játszani.
Ha esetleg nem tetszik a widgetek elrendezése, még azokat is lehet tetszőlegesen rendezgetni a Widged gomb elrendezése menü alatt.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #7306 üzenetére
(#7306) Indiant
"Megvárjuk, nem kell vele sietni. Mindenkinek van működő romja, addig max. elrontja, hogy elfoglalja magát."
nagy igazságot írtál .
Lehet csak én vagyok ezzel így , de Zsoca féle rom-ok nagyon "megfognak " annyira, hogy nem szívesen cserélgetem a meglévőt . Vissza gondolva a sima SkaTe (alap ) is annyira jó volt, és a v1- no meg a v2 is , hogy nem nagy hangulattal cseréltem őket.
Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami módszert amivel a kamera kép minőségén lehetne javítani (most a gyári van fent ) Az a helyzet, hogy tegnap csináltam videókat STADIONBAN.
Olyan határeset volt a felvétel. Szoftveresen szerintem lehetne valamit javítani, pont úgy mint a fényképezőjénél . A camera 360 nagyot dobott a minőségen. A vő jelöltem is vett magának Skatet és neki még gyári rom van rajta. Ég és föld volt a különbség.
Szóval esetleg valaki tud e megoldást a kamerára ? -
FeRkE
őstag
válasz
Indiant #7217 üzenetére
Nekem van vagy 80 ember, akinek fenn van a valós telefonszáma, és ezek nagyrészének amúgy nincs meg a száma, csak fb-ról lenne meg. Ezért ragaszkodom ennyire az AOSP dialerhez, na meg a kinézet miatt, meg hogy a képeket is beszinkronizálja fb-ról. Egyébként én is megadtam a számom fb-on, és eddig ebből csak előnyöm származott, hátrány nem. Le van szépen korlátozva, hogy kik láthatják az adataim, meg nem kell visszaigazolni minden idegent..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #6755 üzenetére
Köszönjük a modokat.
Ha csináltok egy romhoz vagy témához módosítást, arra kérnélek benneteket, hogy egy oda-vissza állító (mod+eredeti) lehetőleg recoveryből telepíthető csomag legyen mellékelve, ez nem nekem kell, hanem a kezdő(bb) usereknek, akik ugyan használnák az adott mod-ot, de nem tudnak, vagy nem mernek rendszerszinten módosítani a romban, viszont a recovery-s telepítést ők is meg tudják oldani kockázat nélkül, és ha kell vissza tudjanak állni a kezdő állapotra
Erre gondoltam, ez itt éppen a rádió csomag: blue_radio_mod_indiant
-
viperabácsi
addikt
válasz
Indiant #6593 üzenetére
félre értetted . A jelenlegi állapot amit írtam 2 nap bla-bla.Minden este 9 kor kikapcsolom és reggel be.nem most reggel vettem le tölktőröl,azt arrairtam hogy úgy szoktam tölteni hogy egész éjszakát töltőn van.Régebbi telcsikkel az volt a tapasztalat tovább bírja ha 10-12 órát töltőn van.
Mindig éjszakára teszem töltőre reggelig.Este 21 órakor kikapcsolom reggel fél 8 kor be."
ebben a mondatban sehol nem szerepel hogy most reggel vettem le töltőről SZERINTEM. bocs nem kötekedés elnézést ha félreérthető voltam -
Danex
addikt
válasz
Indiant #6396 üzenetére
én még mikor vásároltam akkor egy kis helyi üzletben (polgár t-mobile), ajánlotta a hölgy a tokot 2500Ft-ért... elején gondolkoztam rajta de mondom inkább megveszem mint, hogy karcos legyen vagy bármi meg neten már nézegettem előtte és hasonlót nem nagyon találtam...
Az eladó mondta ő is nehezen talált rá és úgy rendelt külön ehhez a telefonhoz (ugye nem jó egy átlagos méretű) szóval igy Pierre Cardin lett... kicsit több mint 2 hónapja teszi a dolgát és szerintem nagyon megérte
-
snecizero
senior tag
válasz
Indiant #6389 üzenetére
Szia.
Gyere el Pécsre, de valószínű én vittem el az utolsót.Nem tudom, hogy mikor lesz új árú és ,hogy lesz e. Ha volna több darab akkor még a postázást is bevállalnám neked.
Ha arra járok (lakástól 150 m van a bolt) néha megnézem ,hogy van e. És ha van esetleg akkor közzé teszem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #5996 üzenetére
Tovább is van, mondjam még...?
Nem elég hogy ki lett rakva, de már át is van nevezve, hogy ne töröljék: LiGux
(#5997) bubus66
Csinált az a szerencsétlen olyan verziót is, hát persze.
ui: köszönöm
(#5998) skidrowkill
Kérdezd majd meg tőle, hogy hogyan-milyen módon is telepítette fel az Atomic romot, a saját érdekében válaszoljon.
Gyanus nekem az, hogy nem fut le a gyári TPT, ez csak abban az esetben lehet, ha megváltozott firmware van a készüléken, ha ez így van, a garancia semmit nem ér, az első percben kiszúrja a szervizes, hogy módosított, idegen firmware üldögél a készüléken.És ez az összes felhasználóra igaz, aki a TPT-s Atomic verziót rakta fel....
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #5887 üzenetére
Hali csak annyival egészíteném ki (#5887) Indiant válaszát, hogy élvezhetőbbé tudod tenni ( de csodát ne várj ) a gyári headset hangját ha a marketből letöltöd ezt [link]
..még annyi, hogy annyira friss a telefonod, hogy még nem kezeli rendesen az android az aksit
javaslom olvasgass itt visszafele a fórumban (sokat) -
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #5560 üzenetére
Lényegében arról van szó, hogy a v1-es verziónál, egy backup boot.img-et használtam, ami esetében ugye az üres hely is mentésre került, mivel problémák léptek fel pár felhasználónál, ezért szétszedtem, majd összecsomagoltam a boot.img-et, így az üres hely kizárásával csökkent a méret (természetesen a tartalom és minden más változatlan maradt.
-
Gorky01
tag
válasz
Indiant #5532 üzenetére
Van itthon egy régi 512 Mb-os de azzal az atomic rom 1.6 ill 2.0 is ezt csinálta. Pont ezért vettem új SD-t. Valami szerintem a boot partíció méretével lehet a gond, mert ha majdnem 4 Mb akkor jön elő a gond. Ezt abból gondolom, hogy a Big Brother is felment meg a Cyanogenmod is és mindnek kb 3 Mb volt a boot.img-je mint ahogy a SkaTe romnak is.
Mondom ezt alap programozói tudással, mert csak java alapismeretek volt nekem a suliban... gazdasági vonalon tanultam tovább.
Gondoltam rá de egyébként semmi baja sincs... se karc se semmi és még ha telefonálok az is tökéletes... arra meg hogy "mert nem megy fel rá néhány custom rom" nem tudom mit szólnának XDDDDD
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #4809 üzenetére
Mint mondtam tegnap este, szét van esve a SystemUI is ha fent van a 2.5-ös verzió, próbáld ki, hogy a power widgeten, nyomsz egy airplane módot, majd húzd le a redőnyt, és nézd meg mit ír ki oda (szolgáltató neve helyére) ahová ezt kéne kiírnia: (nincs szolgáltatás)
Az usb kezelés bent van a SystemUI-ban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest