-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
ouzohuto #4257 üzenetére
Ha jól tudom , akkor a TMo javította azokat a biztonsági hibákat a 2.3.5 romban amivel root jogokat lehetett szerezni. Így nem működik se a zergrush , se a levitator .
@pp88 : A tnél is 45 dominóban , de ők adnak 10% kedvezményt a webshopos vásárlás esetén . A nagy kijelző miatt szerintem megéri az árát . Kicsit több belső tárhely lehetne benne , meg egy újabb generációs proci , de akkor meg már nem ez a kategória lenne és a duplájába kerülne , mint a versenytársak készülékei.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest