Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ebben a nagy nyelvészkedésben egész érdekes élményben volt részem. Csináltam egy CWM backupot, mert csak tesztelni akartam a MIUI 5.2 magyarított változatát, mert annyi időm most nincs, hogy belakjam, beállítgassam (meg egyébként sem haszontalan romcsere előtt).
Na nemzeti MIUI fel, eleve magyarul indul, örülök, recoverybe vissza, restore. System reboot... és jön a meglepetés: Olaszul áll fel a régi rom
meg persze ezer hibajelzéssel.
Nem nagyon értettem, hogy ezt most így hogy... még jó, hogy volt egy két nappal ezelőtti mentésem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
meg persze ezer hibajelzéssel.