- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Sziasztok!
Olvastam ezt memória dolgot, hogy kicsi a telefon belső memóriája, meg hogy nem lehet kártyára tenni alkalmazást. Kicsit megijedtem, bár már mindegy mert megrendeltem a telefont.
Szóval a használati utasításban ezt találtam (netről letöltött használati utasítás):Alkalmazás mozgatása
A telefonra letöltött és installált alkalmazások átmozgathatóak a microSD kártyára akkor, ha a telefon memóriája megtelt. A telefonra is átmozgathatók az alkalmazások, ha a microSD kártya telt meg.
Megjegyzés: Nem minden alkalmazás mozgatható a telefonra vagy a microSD kártyára.
1. Érintse meg a Home gomb > > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése opciót.
2. Érintse meg az alkalmazást, amelyet a letöltött mezőből át akar mozgatni.
3. Érintse meg a Mozgatás a Telefonra vagy a Mozgatás SD kártyára opciótSzóval akkor hogy működik ez a dolog? Igaz nekem csak pár alkalmazás kell:
Any soft keyb
goofle reader
opera
opera mini
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged