-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Sziasztok!
Olvastam ezt memória dolgot, hogy kicsi a telefon belső memóriája, meg hogy nem lehet kártyára tenni alkalmazást. Kicsit megijedtem, bár már mindegy mert megrendeltem a telefont.
Szóval a használati utasításban ezt találtam (netről letöltött használati utasítás):Alkalmazás mozgatása
A telefonra letöltött és installált alkalmazások átmozgathatóak a microSD kártyára akkor, ha a telefon memóriája megtelt. A telefonra is átmozgathatók az alkalmazások, ha a microSD kártya telt meg.
Megjegyzés: Nem minden alkalmazás mozgatható a telefonra vagy a microSD kártyára.
1. Érintse meg a Home gomb > > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése opciót.
2. Érintse meg az alkalmazást, amelyet a letöltött mezőből át akar mozgatni.
3. Érintse meg a Mozgatás a Telefonra vagy a Mozgatás SD kártyára opciótSzóval akkor hogy működik ez a dolog? Igaz nekem csak pár alkalmazás kell:
Any soft keyb
goofle reader
opera
opera mini
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged