- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Sziasztok!
Olvastam ezt memória dolgot, hogy kicsi a telefon belső memóriája, meg hogy nem lehet kártyára tenni alkalmazást. Kicsit megijedtem, bár már mindegy mert megrendeltem a telefont.
Szóval a használati utasításban ezt találtam (netről letöltött használati utasítás):Alkalmazás mozgatása
A telefonra letöltött és installált alkalmazások átmozgathatóak a microSD kártyára akkor, ha a telefon memóriája megtelt. A telefonra is átmozgathatók az alkalmazások, ha a microSD kártya telt meg.
Megjegyzés: Nem minden alkalmazás mozgatható a telefonra vagy a microSD kártyára.
1. Érintse meg a Home gomb > > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése opciót.
2. Érintse meg az alkalmazást, amelyet a letöltött mezőből át akar mozgatni.
3. Érintse meg a Mozgatás a Telefonra vagy a Mozgatás SD kártyára opciótSzóval akkor hogy működik ez a dolog? Igaz nekem csak pár alkalmazás kell:
Any soft keyb
goofle reader
opera
opera mini
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest