Aktív témák
-
rexaly
csendes tag
sziasztok
olyan problémám lenne, hogy a gyári fólia sajnos már lejött a telefonról és hát akár mennyire is vigyáztam rá úgy látszik sajnos megkarcolódót. bár nem túl mély így ránézésre, ugyanis csak fénybe egy adott szögben látszik de engem még is zavar
és az lenne a kérdésem hogy tudtok e valami normális fóliát ajánlani vagy valamilyen fajta kijelző javított?
eddigiekben még nem volt érintős telefonom és amikről tudok mint például Displexnek a polírpasztája tudtommal nem használható üvegre és touchos képernyőkhöz.
-
darthdenes
tag
hali
kelzsoca új allin romja van fent és azóta nem akar wifire csatlakozni, vagy pici idö utân ledobja, wifi fix fenn van. tipp? -
vampire17
addikt
nem tom linkeltek e mar, de van uj nightly: [link]
-
Glatius
őstag
válasz
Jama85 #36143 üzenetére
Nem sikerült belinkelned semmit, de ne is erőltesd, amire itt felbujtasz, az wareztevékenység, ami károsan hathat a fórumon való maradásod időtartamára....
Ha pedig mégsem az, akkor minek kellene másét használni?
És különben is semmi köze a blédhez, ez a szoftveres topikok valamelyikébe való....
-
Jama85
tag
Sziasztok
Ezt nézzétek! regisztráljatok hátha valakit bevesznek, és akkor megoszthajta az apk.t
-
válasz
tpeti78 #36141 üzenetére
Múltkor, 1 hete mikor ismerőssel mentünk cseréltetni a telefonját, rákérdeztem nagy sunyiban hogy, és tessékmondani mennyi gond van ezzel a féle telefonnal? azt a választ kaptam debrecen legnagyobb szervízében, hogy nem több mint egy nokiával vagy egy samsungal
és hogy nincs sok gond vele
(#36143) Jama85ez mi
? értem amit írnak de nem fogtam fel belőle
-
tpeti78
senior tag
válasz
dragon1993 #36140 üzenetére
Szerintem a lehelgetés nem tartozik bele a rendeltetés szerü használatba.Azért arra is kiváncsi lennék,erre hogy jöttél rá....Ilyen dolgok miatt szigorodik majd a garanciális csere.
Ha hidegben is érzékel a kijelzöd,mi a ..csának lehelgeted?Esküszöm nem értem az ilyen embereket!Ennyire unatkozni..... -
dragon1993
őstag
válasz
dipeti #36138 üzenetére
Elnèzést àtfogalmazom.
Nem èrtek egyet a vèlemènyeddel mert ezt a môdszert különböző időpontokban is teszteltem. 20 perc hűtès utàn az èrintőkèpernyő működött ezek utàn meleg levegőt fújtam be a felső hangszóróba ès az èrintőkèpernyő működèskèptelennè vàlt.
A tesztet 3x hajtottam vègre viszont lehetsèges,hogy ez a bejújós môdszer a kèszülèkem sajàtossàga.
-
dipeti
senior tag
válasz
dragon1993 #36137 üzenetére
Megpróbálnál kerek mondatokat írni és írásjeleket használni, nem csak szavakat egymásután dobálni? Idegesítő, hogy percekbe telik kibogozni a mondandódat.
-
Beleczkil
tag
Nah, sikerrel jártam, Arénában azonnal cserélték a wifi gondokkal küzdő Blade-t, nagyon korrekt társaság van ott.
-
kelzsoca
félisten
Nah adtam a modacos srácoknak a CM7-hez egy használható Gingerbread alap Launcher2-t.
-
válasz
dragon1993 #36133 üzenetére
Nem hiszem én, hogy az a befújástol lett olyan
már olvastam korábban hogy a hidegtöl "befagy" az érintés
lehet hogy szimplán a hideg okozta.. csak te pont befújtál és azt hitted attol van
-
dragon1993
őstag
Nem akadájozza a normál rendeltetés szerű használatot ezért hiába mész a fogyasztó védőkhöz.
Befújós módszer séta a hidegben 20-30 percig mobillal a kézben utána belelehelsz a hangszóróba
Ezek után (nálam biztosan) 20-50 pecre elmegy az érintő. Remélem kedden hideg lesz mert a hűtőtáska elég feltűnő lenne.Kelcsoca
Akkor pénz visszafizetés go telenor . Akadályozza a rendeltetés szerű használatot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #36128 üzenetére
A nem működik az érintőt nem lehet megmagyarázni akár hova szigorítanak
Az a helyzet hogy ez sem hardveres hanem szoftveres probléma
-
Glatius
őstag
válasz
dragon1993 #36089 üzenetére
A porosodás hiba, bárki bármit mond. Ha nem hajlandók javítani, akkor azonnal a fogyasztóvédelemnél kell tombolni: semmi közöd a technológiához a készüléknek két évig jónak kell lennie. Pont. Ha ez csak cserével lehetséges, azzal a gyártónál kell nekik reklamálni.
-
RAiN91
őstag
válasz
dragon1993 #36128 üzenetére
milyen az a befújós módszer?
egyébként az első blade-t én is visszavittem a győri szervizbe, 2-szer is jártam ott, mindig más volt a szervizes, de egyik se akarta cserélni a problémám miatt -
dragon1993
őstag
válasz
kelzsoca #36122 üzenetére
Valahol igazad van , de nekem a győri szervíz nem csinálja meg a pesti kicserélné. Persze megkarcolódott a kijezőért nem fogok ilyet csinálni.
A nem működik az érintőt nem lehet megmagyarázni akár hova szigorítanak a Zte add a tnek újakat nem az ő profitjukból megy az új készülék.Telenor is fogja forgalmazni. a bladet.
Szirintem rosszul vesszük le a megéri fogalmát.
Discovery-n volt azt hiszem hogy egy amerikai mobilszolgáltató az iphone megjelenését követően 18X növekedett a mobilinternet használók adatforgalma. -
dipeti
senior tag
-
kutyaxx
csendes tag
sziasztok!a 2.3 miben lesz több,jobb,mint a 2.2?
-
spence225
aktív tag
Ezt olvasta már valaki :
http://androidarena.hu/2011/02/ice-cream-hirmorzsak/ -
Sztlaci
aktív tag
Akik mindig panaszkodnak, hogy a szakmai topoik tele van piszkolva, olvassák már el a topik címét "ZTE Blade /Olvasd el az első hsz.-t ! FÜGGETLENÍTÉS TILOS!/ (kiemelt téma)"
Ez egy általános Blade topik, NEM SZAKMAI, csak van szakmai rész is, amely az egész 5%-a, és a többséget nem érdekli, nem is értik, a szakmai eszmefuttatásokat. A szakmai rész hozzon részére létre egy szakmai topikot.
Ez persze nem von le semmit a ügyes kezűek érdeméből!
Még a 2.1-et használom, az sem annyira tragédia.
A készülék esetleges csere elősegítésére tett "okosításokat" nem itt kellene kitárgyalni, esetleg privátban, mert tényleg nehéz lesz a gariztatás a végén azoknak is akik tényleg hibás készüléket fogtak ki.
-
válasz
kelzsoca #36119 üzenetére
ez tok jo hogy ilyen trukokkel elte csak a vegen annyian viszitek cserelgetni a keszuleket hogy a vegen mifogunk szivni emrt v nem fognak tobb ztet arusitani ha ennyire xar es alodan csak gond van v sokkal korultekintobbek lesznek es megint csak mi szivunk ha pl kiderul hogy kiutott stb a telo pls varjatok meg addig ameg megjon a skate utana torhetitek is a telot es moondhatjatok majd hogy gyarilag volt ilyen..
-
válasz
dragon1993 #36115 üzenetére
Tökéletes ha belefújsz és odaviszed
tipikus blade hibák, hogy nem működik a kijelzője, nekem is cserélték érte
tedd csak azt
egyböl egy szava se lehet hozzád
és mond hogy néha leáll néha meg jó.. és nagyon idegesítő mert nem egy hivásodat nem tudtad felvenni miatta
(#36116) pista59: Akkor nem tudom mi lehet az okacsak találgattam
-
spence225
aktív tag
válasz
dragon1993 #36115 üzenetére
Ez a befújós módszer tetszik ezt még nem hallottam
Persze nem azért mondom mert ezt ajánlom csak erről most hallottam először.Tomash95-nek abban igaza van hogy tényleg tipikus hibaforrás a pengéknél a kijelző. Pl én novemberben vettem meg és 2 hét után elszállt a kijelzőbe az érintésvezérlés. És nekem is kicserélték.
-
dragon1993
őstag
válasz
Djsaba #36111 üzenetére
Sajnos új telefon vásárlásán kívül nem.
MÁS:
Győrben 3 Szervíz van:
Egy rendes t-mobile és kettő partner.
Sajnos a 2 partner ugyan az a neve RAKUSZ .T Üzelt elküldtek a porosodással.
Partner egyik boltja (inter spar-os): Amikor zúgott a töltőm ki se jött a szervizes üzent egy ügyfélszolgálatossal ,hogy ő nem tud segíteni.
Most menjek vissza a rendes t szervizbe és mondjam ,hogy cseréld ki B*** *** mert az arénába kicserélnék vagy próbálkozzak a nagyszerű partnereknél ?
Illetve menjek fel Pestre ha meglesz a jogsim ?
Már gondoltam arra is ,hogy a befújós módszerrel kinyírom 20 percre a kijelzőt és azt mondom ,hogy nem működik az érintőm cserét kérek.
Szerintetek mit tegyek ?
-
Latency
senior tag
válasz
dragon1993 #36089 üzenetére
Az enyém is porosodik alul a mikrofonnál már egész sok port gyűlt össze. Szerencsére csak közvetlen napfényben sötét kijelzőnél látszik. Öcsém telójának viszont semmi baja. Nem tudom melyik szállítmányból lehet, de az enyémnek sárgásabb a kijelzője az övé kékesebb.
-
Djsaba
senior tag
Hali!
Van neten az a ( Sfgame.hu ) Shakes and fidget játék.
Flash alapú az egész ha jól tudom.
Adobe flash player kell az indításához, megoldható ez?
-
magic-box
csendes tag
Tudna valaki egy update.zip-et készíteni a megfelelő fontokról, hogy megszünjenek a kis kockák? És klassz lenne, ha benne lenne a távolkeleti nyelvek támogatása is, hogy a market is normálisan nézzen ki. Glatius te milyen betűtípust cseréltél?
-
dragon1993
őstag
válasz
tha_answer #36098 üzenetére
Szerinrem másképp van megolva pl
Skyfire saját szerverein átkonvertálja html5 be és úgy viszi a videókat.A flash egy sz@r csak korán jött és sikerült elterjednie a legtöbb cég saját alternativát fejleszt de ebbe most nem megyek bele.
-
Joshi
titán
Esetleg tudna valaki egy linket adni a SlovoEd Deluxe English-Hungarian & Hungarian-English dictionary szótárhoz ami zip vagy apk kiterjesztésű? A marketből letölthető de elég lassú úgy telepíteni mert majdnem 100Mb a mérete. THX!
-
jaraig
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy hete egy telefont, sikeresen feltettem ra a 2.2-őt, kb fél óra alatt, szóval nem először csinálnám, de a tegnap vásárolt telefonon ez nem működik, hiába nyomom a hangerő fel-t + bekapcsot sokáig,, mindig továbbmegy (közben néztem a régit, annál simán megáll, az egyetlen különbség, ami észrevehető, hogy az android pár pixelnyit elmozdul a boot során az új telefonon), csodazip-et is kitömörítettem az sd kártyára, de az sem működik...lehet t-mobile trükközött valamit?
HELP!!
Köszönöm!
-
válasz
tha_answer #36098 üzenetére
Skyfire böngésző --> market
az lejátsza..
(#36100) cr33p:Én úgy tudom hogy a DSP managert csak a 2.3 támogatja nem
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest