Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
balpeter04 #13631 üzenetére
Először nekem sem javult, aztán valami csoda történt és jó lett(én totál lemerítettem 1-2x, ahol piros akksijelet rakott meg 1%-ot írt ki). Most egy nap alatt már elég nehéz lemeríteni, minimális piszkálással meg két nap 100% hogy meglenne, szerintem három is. Lehet totál mindegy hogyan töltöd de be fog állni. Meg érdemes odafigyelni programokra mert az android tökéletlensége miatt ha kilövöd akkor is fut még valahol és szívja az akksit. Nálam ilyen pl. a meteor blitz nevű játék, kilőttem, újraindítottam és még úgy is megjelent a fogyasztási grafikonnál. Ilyen ez az android, felügyelni kell, ez pl egy baromi jó játék lett volna. És ez nem a játék hibája, mert ha kilövöm akkor az oprendszer intézze el és ne hagyja meg valahol futni, legyen az a játék bárhogy megírva! Sajnos nem teszi és még tájékoztatást sem ad, csak akksi infonál bukik ki.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest