- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
nekem mar regota fut, es naon bejon :DD
-
Viktor77
titán
Komoly!!! :C És semennyi proccidőt nem eszik!
-
rATdrAgOn
senior tag
Ize, nem rossz. :)
Fellapatoltam most a notira... opaque modban maxra huzva mindent egesz viccesen nez ki a szokasos atomrobbanasos hatterkepeim egyikevel... :)
Najo, azert az SGi Indigomon a 4Dwm rootjaban futo GLMatrix elveri... pedig a notim 1.1 Ghz-es, az Indigo meg csak 100 Mhz-es. :) -
hungeek
senior tag
PATTTTTTENT! :) atombrutál :)
-
burgatshow
veterán
Nekem bejött és sztem egyáltalán nem fogja a gépet...
-
simonzé
addikt
http://zmatrix.sourceforge.net/index.html#Download
A Preview-ra kattintva egy screenshotot látsz, ami nagyjából elárulja, mit kapsz a ZMatrix-szal. A háttérképedet mátrix-szerűen lehulló betűkből rakja ki, és állandóan frissíti. Nagyon jól néz ki!
Nem képernyővédő, az ikonok alatt változik a háttér ilyen matrixosan. Telepítsd fel, megéri a látvány miatt!
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest