Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Battery költés Inter-knot level függvényében (magamnak szedtem most össze, de hátha még jól jön valakinek egyszer):
- lvl 35 eléréséig mindent érdemes farmolni, ami a karakterek és azok w-enginejeinek fejlesztéséhez kellenek. Disc farmolást érdemes mellőzni és jó tartalékolni az ether, valamint backup battery-t.
- lvl 35-ön érdemes elkezdeni disc-et farmolni és felhasználni a felhalmozott tartalék battery-t.
- lvl 40-45 között érdemes a karakter és w-engine fejlesztéshez visszatérni amíg nem érnek el egy jó szintet (karakter lvl, fontos talentek és w-engine lvl kimaxolása), aztán folytatódhat a disc farm.
- lvl 50-től el lehet kezdeni kimaxolni a karaktereket és azok w-enginejeit, valamint endless disc farming.-
Én most, így "újrakezdve" és már ismerve a játék részeit úgy döntöttem, hogy a shiyu critical node-ot, ahova 2 team kell hanyagolni fogom. Amíg nem maxolok ki 1 csapatot (most ez a zhu yuan qingyi nicole csapat), addig nem kezdek el más karakterekbe erőforrást tolni. Minden máshoz igazából elég egy csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest