Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

Battery költés Inter-knot level függvényében (magamnak szedtem most össze, de hátha még jól jön valakinek egyszer):

- lvl 35 eléréséig mindent érdemes farmolni, ami a karakterek és azok w-enginejeinek fejlesztéséhez kellenek. Disc farmolást érdemes mellőzni és jó tartalékolni az ether, valamint backup battery-t.
    - lvl 35-ön érdemes elkezdeni disc-et farmolni és felhasználni a felhalmozott tartalék battery-t.
    - lvl 40-45 között érdemes a karakter és w-engine fejlesztéshez visszatérni amíg nem érnek el egy jó szintet (karakter lvl, fontos talentek és w-engine lvl kimaxolása), aztán folytatódhat a disc farm.
    - lvl 50-től el lehet kezdeni kimaxolni a karaktereket és azok w-enginejeit, valamint endless disc farming.

-

Én most, így "újrakezdve" és már ismerve a játék részeit úgy döntöttem, hogy a shiyu critical node-ot, ahova 2 team kell hanyagolni fogom. Amíg nem maxolok ki 1 csapatot (most ez a zhu yuan qingyi nicole csapat), addig nem kezdek el más karakterekbe erőforrást tolni. Minden máshoz igazából elég egy csapat.

Új hozzászólás Aktív témák