Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
Radeon_5 #1013 üzenetére
Alapvetően a kontentgyárosoknak lett kitalálva, akik hetente jönnek új szettekkel, csak épp élőben felvenni nincs kedvük/idejük. Vagy tényleg el akarják érni, hogy bárki lehet DJ - és most már különösebb hardver sem kell hozzá...
(Szerencsére a zenei ízlést nem tudják mesterségesen leutánozni - nem féltem az igazi DJket még jó ideig - sem az amatőröket, sem a profikat)
Még egy felhasználási mód eszembejutott. A múltkori céges bulin kérték, hogy a vacsi alatt is legyen zene, de ne álljak a pult mögé, egyek én is - beraktam egy 1 órás előre felvett szettet, aztán amikor az lement, kezdtem a sajátomat élőben játszani. No, ilyen alkalmakra relatíve kis erőfeszítéssel lehet "töltelékzenét" összerakni ezzel - és szerintem élek is majd vele alkalomadtán.(A feltöltéseimhez azért csak odaírtam, hogy ez nem élőben felvett mix - így érzem korrektnek, pláne, hogy most megint felröppent, hogy a nagyobb fesztiválokon a sztárok előre felvett mixeket "playbackelnek")
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Társasjáték topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest