Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Mi az a tűrhető hangfal?
Mert úgy érzem már így is bőven többet költöttél kábelekre meg mindenféle kiegészítőkre, mikor a rendszer "végé" miatt sosem kapsz majd jobbat, mert annak már ott a vége. Vehetsz gyémánt kábelt, meg minipaksot a dachoz, sokat nem érsz vele. Cserébe még több pénzt pazarolsz el amit az igazi javulásra költhetnél. -
dgyuri0123
nagyúr
A "kakofonikus" zenét amúgy, nagyon nehéz szépen megjeleníteni. Az "olcsóbb" rendszerek javarészt akkor véreznek el, amikor több zenész egyszerre kezdi "püfölni" a hangszerét és te csak kásás zörgést, mosottságot, sok sok torzítást hallasz, nem pedig muzsikát. A lineáris táp lök egyet előre afelé, hogy több részlet és tisztább, elkülönülőbb hangszer/énekhangjaid is legyenek. Nem csodaszer, de megéri beruházni rá. Természetesen nagyon rendszerfüggő a hatása, ezt fontos megjegyeznem.
-
Polllen
nagyúr
Igen, többen azt mondják - ahogy látod is - hogy megéri cserélni a tápot.
A keret azért érdekes, mert lehet annyit költesz a kiegészítőkre, amiből már kijön egy olyan dac, ami a meglévő láncban is jobban szól.
Én pl. az abasco tápban nem bíztam, mert volt akinek problémája volt vele, a jó minőségű táppal meg árban ott voltam, hogy egyszerűbb volt dac-t cserélni.
Ha pc vonalon akarsz maradni, mint forrás, akkor szerintem egy olcsóbb usb kártya segíthet, meg a táp.
-
Ribi
nagyúr
Nem rég teszteltem a hangfalam és kénytelen voltam konstatálni, hogy bármit is rakok alá nem lesz tőle jobb. Ha egyszer "lassú" a hangfal akkor azon a csoda sem segít. Persze amikor valaki egymaga gitározik akkor az szépen szól, de amint sűrűsödik a téma, na ott már jön a káosz.
-
dgyuri0123
nagyúr
Közeli ismerősöm nem Abasco tápot vett, hanem kínai gyártású, "komolyabb" darabot. Én nem hallottam, de szerinte brutálisan sokat javult a DA300 hangja. Nekem az Abasco is jó volt, de biztosan nem tökéletes.
Inkább pénztárca kérdése, mennyit vagy hajlandó áldozni a tápra, de bármelyiket is választod, jobb lesz, mint a gyári kapcsolóssal. Most Bodor tápot használok (már nem a Denonhoz) és mondhatom, nem kis különbség van az Abasco és e között, megépítettségben és kivitelezésben, de ez nem jön ki 8e-ből. -
Patice
Topikgazda
Dedikált zenelejátszó kütyüvel elég jó hang kihozható a Denonból. Sima PC-vel kb. a felét használod a tudásának. Szerintem.
A blogomban megtalálod a kockát példának.
Amennyit speckó, tuningolt USB kártyára, meg annak külső tápolására elköltenél, annyit simán lehet erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest