Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
ma reggel még 0Ft-os egyenlegnél felváltottam a prémium csomagra. 1m feltöltésnél levonta az októberi gold 0,9€ díjt, amit még eddig nem fizettem meg. prémium csomagot ír, így 0 (pontosabban egyelőre 0,9€) költséggel ment a feltöltés, az átváltás és a kiutalást is!
a sikeren felbuzdulva dupla összeget próbáltam feltölteni, de azt nem engedte (rejected), viszont az első kört még meg tudtam 1x ismételni (újabb havidíj fizetés nélkül). további hasonló feltöltést most nem engedett. várok vele, hátha később vagy holnap hasonlóan enged egy kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest