Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ittnemaz
aktív tag
Én is visszaállítok a régi kártyára.kb havi kettő extra volt itt pedig egy sem.
Majd megkérdezem lengyel barátainkat,nálunk mizújs? -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
A legutóbbival javították, írtak előtte emailt és valóban jó lett.
Más: Akinek van Black Friday pro kártyája, kapott már a vásárlások után extra shardokat netán stone-okat?
Én úgy tapasztalom, hogy a korábban használt pro kártyámmal többször kaptam extra stone-t , ezzel a BF edition-nel a reklámmal ellentétben még nem kaptam stone-t pedig ugyan úgy vásárolok nagyságrendileg összegben és tranzakciószámban is, shardok meg ugye 3,x eurónként ennél is, semmi extrát nem tapasztalok, sőt.... -
mepet
addikt
2025 december 19-tol a vilag legnagyobb kripto valtoja, a Binance ideiglenesen felfuggeszti a zen.com ki- es befizeteseket.
-
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
@Ittnemaz & @zsola400
Köszi a visszajelzéseket, chaten jeleztétek már az ügyfélszolgálatnak? Minél többen jelezzük annál hamarabb lehet megoldás. Én több napja jeleztem, napi szinten kérnek valamit, egy speciális háttércsoportra hivatkoznak mindig, hogy oda továbbítják az észrevételeim, várjak a visszajelzésükre. A legszomorúbb hogy amit ők állítanak be napi vásárlási limitet központilag, az sem látszódik és marad meg... hihetetlen hogy napok óta nem tudnak mit kezdeni ezzel a bosszantó hibával...
nekem is megjött a black friday kártyám még kedden csak nem vettem észre az emailt sem, annyira erre a problémára fókuszáltam
-
mjuti
tag
Légy szíves nézzétek már meg hogy nektek megy-e a napi vásárlási limit állítás a kártyáknál? Nekem pár napja hiába állítom bármire visszaugrik 0-ra, nem menti el az új limitet, ATM napi limit állítás viszont megy, de az meg egyúttal ugyan annyira állítja a vásárlási napi limitet is... már jeleztem, napok óta kivizsgálják és majd értesítenek....köszönöm 1.136.1 -en is változatlan
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Megy.
-
dredjudge84
őstag
Nektek megy az app? Nem tudok belépni hoppá valami hiba történt ezt írja már jó ideje.
-
pictigjis
őstag
bin attack van a zennel is. ez amugy a virtualis cashback kartya volt, es mar megint ez a rohadt SAR deviza
tiz perce varok a support chaten, valoszinuleg nem vagyok egyedul ezzel

-
Ittnemaz
aktív tag
azért még sok minden nem megy, pl https://astariwearables.com/ eszköz használok, és az is csak Curve alól müködik,de akkor nincs shards.
Kideritettem, hogy enable tokenization support for passive wearables ra lenne szükség. Akinek ilyen gondja lenne az irjon a supportnak, hátha bevezetik, én már irtam.
-
Ittnemaz
aktív tag
Igaz, az OTP és az enyém.
Csak gondoltam szólok hogy nem elég hogy az atmjuk nem kezeli a kártyát most az ingyenes felvétel is oda. -
Ittnemaz
aktív tag
Ha sajnos a pénzfelvetel szept 19 töl pénzbe kerül mint a revuloton. :(
Igy csak 100€ veheto fel kb 4-5 € díjért itthon.
-
Ittnemaz
aktív tag
Próbáltam fel venni OTP bol. De kiadott egy választható menüt, melyik kártyát választom. És az innen nem ment tovább. Sem érintő sem billentyűzettel.
Írok a Supportnak. -
ACE-
addikt
Én most valamiért tudtam rendelni ingyen fizikai kártyát, nem tudom miért, a régi lejárt, vagy letiltattam, nem is tudom, és most küldtek újat, sőt még virtuálisat is tudtam ingyen, pedug ingyenes csomagban vagyok...
-
Oliverda
félisten
Egyelőre nem világos, hogy ez pontosan mit csinál.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szia!
Én 1 honapja és 10 napja használom.
Én igen, havi költésen felül vettem egy klimát 229-ért és sikerült 500 pontot összehozni, egy hónap alatt, és kipörgettem egy 65€-es visszatéritést. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
gondolkozom kipróbálni ezt a zen-t, veteránok kérdezném hogy ti kb mindent ezzel fizettek amióta megvan? kb 200-300k közötti költésre milyen plan lenne a javasolt?
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha majd lesz 4EUR feletti ettermi koltesed, akkor eloszor meg kell varni, mig a tranzakciok kozott eltunik elole az ora jel, csak utana fogod tudni felhasznalni a Stonet. Ez a szokasos bankkartyas elszamolasi ido, mint a bankoknal, asszem 2 nap, utana eltunik az ora jel es mehet a stone!
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen, ha majd sok tiz olyan stoneod osszegyulik, amit nem tudsz vagy nem akarsz felhasznalni, azokat bevalthatod egy Fortune Stone-ra. A Fortune Stone minden stone-ok legerosebbike, ami barmilyen tranzakciora felhasznalhato, de nagyon nehez osszegyujteni, mert rendszerint kevesebb shardot kapsz a belehuzott stone-okert, mint amennyi shardba azok kerultek. Meg tudod nezni mennyit kapnal egyes stone-ok Fortune Stone Shardra valtasaert, ha belehuzod, akkor kiirja, es ott meg van lehetoseged, hogy nem hagyod jova.
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Egesz egyszeru.
A joy (kajas) stone csak ettermi koltesre hasznalhato fel. Van egy 4 euros joy stone-od. Ranyomsz, hogy Use, es kilistazza az osszes ettermi koltesedet. Fent azokat listazza, ami kolteseid 4eur felett voltak, ezek kozul valasztasz egyet, akkor visszakapod a 4EUR-t. (Ha forint tranzakciot valasztasz, forintot kapsz vissza 4EUR ertekben.) Alul azokat listazza, amik 4EUR alattiak voltak. Ha pl egy 3.5EUR tranzakciora hasznalod el a 4EUR stoneodat, akkor csak 3.5EUR-t kapsz vissza. Amennyiben a rendszer nem talal ettermi fizetest (MCC kod alapjan) es ures a lista, ami megjelenik az Use gomb utan, ugy kezzel is valaszthatsz az osszes tranzakciobol egyet, ez viszont manualisan lesz jovahagyva vagy elutasitva aszerint, hogy a support ettermi koltesnek talalja-e a tranzakciot.
Stone-okat tobbfelekeppen kaphatsz. Az also kepeden a shard-ok bevaltasakor kaphatsz stone-t. Igen, a Bill kategoriaju stone-hoz 500 shard kell. Sorsolassal kerul kivalasztasra, hogy a Bill kategoriabol melyiket kapod: Utility, Fuel-Up, Internet, Mobile. Az is sorsolva lesz, hogy 15 es 50 EUR kozotti osszegek kozul mekkora osszegu lesz. Mivel erre a Bill Stone kategoriara felhasznaltal egy Stone Boostert, ezert az osszeg 20 es 65EUR kozotti lesz.
A shardok bevaltasan kivul kaphatsz meg Stonet veletlenszeruen a nagyobb fizetesek utan, es kaphatsz stonet egyes Questek teljesiteseert is.
-
dredjudge84
őstag
Más is kapott mostanában kérdőívet a zentől, hogy mire használod mennyi a jövedelmed mi a jövedelmed satöbbi?
Másik kérdésem hogy mit jelent az profilomnál hogy alapítói kiadás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest