-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
pls no kill, ez az első Zeldám, lenne pár nagyon noob kérdésem.
tegnap kezdtem, a great plateau-n nagyjából elvoltam magamtól, bár a hideggel meggyűlt a bajom. az első ezzel kapcsolatos, hogy a felszedett csípős paprikák túl sokat nem értek, ruhám ugye nincs, ami megvédene, van valami más módja, hogy ne kelljen folyton dobálni a kaját?
a másik, hogy megcsináltam a 4 shrine-t, megvan a kite, elindultam a falu felé. itt a ruined outpostban kvázi folyton lealáznak egy ütésből, illetve követ valami rettenetesen idegesítő denevérraj szerű izé, ezekkel mit lehet csinálni? kihagytam valamit a plateaun, vagy egyszerűen még csak túl csirke vagyok és kerüljem meg a helyet?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
Kösz srácok, a főzés eddig kimaradt, majd ránézek, meg a dodge-ra is, mert eddig nem sikerült előhozni és hiányzott is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz fogtunder #3573 üzenetére
köszi a tanácsokat, edukálódtam kicsit zsütűbön, a főzés nagyon sokat segít, illetve kevésbé hack'n'slash módszerrel megyek bele a harcokba, taktikusan közelítek inkább, sunnyogok, bombázok, így jelentősen hatékonyabb lettem.
a játék továbbra is fantasztikus, jó sokáig elleszek vele az eddig látottak alapján.
-
fogtunder
nagyúr
én is tolom még, de nagyon az elején járok, kb. 20 óra van benne, egyelőre az lenne a cél, hogy teljes legyen a térkép, de annyi minden van út közben, hogy lehetetlen koncentrálni. shrine-ok, mellékküldetések, gyűjtögetés, kiskutyafüle. mondjuk most vagyok a sivatagban, lehet ezt a divine beastet lenyomom, mielőtt tovább megyek északra.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3613 üzenetére
én nem is értem, az hogy abszolválható. ha csak megyek, mint a hülye és nem csinálok shrine-okat, amik kellenek, hogy legyen stamina/health akkor is simán 15 óra, mire bejárja az ember a térképet.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3615 üzenetére
jó, nyilván meg lehet csinálni, gondolom speedrunnerek bőven hamarabb is megoldják, csak egyszerűen annyi dolgot vág hozzám a világ, hogy lehetetlen haladni, mert folyton letérek az útról valamiért.
és számomra pont ez az egyik fő vonzereje a játéknak, hogy ennyi mindent lehet csinálni és kvázi bármit enged a saját szabályrendszerén belül.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bennyboy #3619 üzenetére
az olcsóbbakból sok esik, azokból lehet eladogatni, ha nagyon kell a pénz, de én rubint, gyémántot, zafírt soha nem adok el, de alapvetően mindegyikből fog kelleni később erre-arra.
a lónak almát adtam, amíg nem lett 100% a bond, de amúgy leszoktam a használatáról, mert az istállókból aránylag kevés van és hatékonyabb a fast travel, ha már elég sok shrine-t és tornyot megcsináltál.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ViharVadász #3626 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, hogy csinálod, ez a szépsége, nincs jó és rossz megoldás. Csak én imádok kalandozni ebben a világban, mert annyira jó lett, mint open world játszótér még soha nem volt.
-
fogtunder
nagyúr
itt amúgy mindenki megvette a Switchet a játék alá? néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne az ágyból tolni a Zeldát, de 110K-t kicsit soknak érzek erre a célra, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz bármi más idén, ami érdekelne (tudom, ez itt eretnekség, de eddig a Zelda sorozat sem volt a szívem csücske, ez a nyitott világ miatt fogott meg annyira, hogy megvegyem)
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
elég nagy vívódás ez, mert amúgy a BotW nagyon komoly system seller cím lett, csak soha nem voltam egy nagy Nintendo fan és ugye a 3rd party támogatás kérdéses, hogy milyen lesz. én drukkolok nekik, mert alapvetően szimpatikus, amit csinálnak, csak a legtöbb esetben nem az én stílusom. de nem akarom nagyon elvinni ebbe a témába a topikot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz koncsik #3659 üzenetére
egyrészt addigra benne lesz 50 órám és nem fogom tudni átvinni a mentéseket másrészt továbbra se lesz rá garancia, hogy bármi más érdekelni fog az idei felhozatalból. mondjuk ha a Metroid kapna egy ugyanilyen újragondolást, mint a Zelda, vagy ha a gyerek idősebb lenne 8-10 évvel és tudna rajta játszani, akkor talán reális lenne a dolog.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3662 üzenetére
az, hogy nem tudok bárhol Zeldázni
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3664 üzenetére
Na, végül találtam ma 90-ért Zeldával együtt, szóval lesz Switch, jön rá nyáron a Battle Chasers, amit eredetileg PC-re akartam, de így hordozható lesz. Holnap kukázom a 30 órát, amit beleraktam
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3681 üzenetére
Azért veszem meg, ennyiért el is tudom adni, miután kitoltam, ha mégis úgy adódik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3683 üzenetére
Ha rá tudom szoktatni az asszonyt, akkor jó lesz az is, kellene valami, amit tudunk ketten játszani.
-
fogtunder
nagyúr
na pár órája már játszok a célgépen, hát minden tiszteletem a Cemu fejlesztőjének, de azért ez a normális játékélmény. mondjuk nem tudom, hány óra lesz megszokni, hogy az A-B X-Y fel van cserélve az Xbox controllerhez képest, egyelőre még folyton marhaságokat nyomok. az pedig, hogy handheld módban tudok játszani vele, a legjobb dolog, nem kell folyton begubózni a mencave-be, ki lehet ülni vele a nappaliba a fotelba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz fogtunder #3692 üzenetére
egy héttel később teljes térkép, 3 divine beast pipa, kb. 60 shrine kész, de azért van még mit csinálni. most side questelek kicsit, még nincs komplett climbing gear, rubber armor, a barbarian setből, ancient setből semmi nincs meg, szóval azért elleszek még egy darabig, de kicsit kevésnek érzem ezt a 4 divine beastet.
ami furcsa, hogy a ganon inkarnációkkal szinte semmi gondom nem adódott, ellenben a Lynelek, na azok pillanatok alatt kicsinálnak, ha nem dodge-olok úgy, mint egy félisten.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3705 üzenetére
igen, olvastam és teljesen jogos, a shrine-ok jók, csak túl rövidek, nyugodtan elfért volna minden régióban egy divine beast, vagy ha az nem is, valami giga shrine, ami ad egy heart containert/staminát.
de van benne amúgy egy csomó ötletes rész, pl. a villámlós völgy, ahol a rubber armor mellrészét kapod, csak ezek rövidek. anno a Darkseiders-ben hivatkoztak sokat a Zeldákra dungeon témában és ott tényleg nagyon jól meg volt csinálva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3708 üzenetére
nekem mondjuk ez az első Zelda, mert Nintendo konzolom se volt soha, szóval ilyen direkt összehasonlítási alapom nincsen, de videók alapján mondjuk egy Wind Waker HD-t megnéznék Switchen, ha valaha kiadják.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3710 üzenetére
Ja, úgy gondoltam, mondjuk ahhoz először VC kellene
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- PlayStation 5 Pro teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest