- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumbee
tag
hali!
én most vettem computer galaxy-ban zm80d-hp-t a 9600 promra és annyira cool, hogy nagyon!ja és itt 7288 HUF... (www.computergalaxy.hu)
nekem csak egy oldalsó 8 centis venti megy és max terhelés mellett is csak éppenhogy langyosnak nevezhető a borda!amúgy netezés közben meg hideg!!
-
Bumbee
tag
hmm, nekem is ez volt a ''bajom'' a zm80d-vel hogy a ram bordák kisebbek voltak mint a vga-n a ramok. illetve a vga-n téglalap, míg a zalman ram bordái négyzet alakúak, de én is középre ragaszgattam úgy nagyjából, végülis a hőt így is átveszi, nemde?
valaki nemtudja nekem elmondani, hogy az ati tool-ban mégis hol nézhetném meg a vga hőmérsékletet, ha ilyet tényleg lehet vele? mert most hogy fentvan a zalman passzív csoda, és majdnem hideg még nfsu után is, az nekem nem egy biztos eredmény...
[Szerkesztve] -
Bumbee
tag
hali!
ma én is beléptem a zalman klubba. vettem a 9600promra egy zm80d-hp passzív cuccot. felaplikáltam, megszenvedtem, főleg a hővezető pasztát volt isteni kinyomkodni, de végülis készen van. oldalt van egy rendszerventi (80mm-es), ami 2 centiről tolja neki még a levegőt, és eléggé baráti a radiátor hőmérséklete, mert a langyos is kicsit erős kifejezés ráegy kérdésem lenne, hogy mivel tudnám méregetni a gpu meg a ramok hőmérsékletét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) 2,5év garancia
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua NF-A9x14 HS-PWM venti
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest