- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz remington2 #800 üzenetére
A "végleges" változatban (tehát ami automatikusan aktiválódott) már van autoplay kapcsoló
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Fecogame
veterán
Csak nálam akad a FullHD-s videó betöltés? Elvileg vinnie kellene ( eddig vitte ) az 5Mbps-os net.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ledgeri
nagyúr
válasz jaffa 2843 #801 üzenetére
Én is őt vártam!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani valami letöltő progit amivel a youtube-ról tudnék videót letölteni?
Amit eddig használtam az valamiért felmondta a szolgálatot. Hiba hátán hiba. Próbáltam már többet is de semmi.:S
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
xxSanchez
őstag
válasz Directors #806 üzenetére
Clipconverter.cc, ilyenhez ne használj alkalmazást, mert csak szemeteli a rendszert.
Heyho.
-
ledgeri
nagyúr
válasz xxSanchez #807 üzenetére
Oh ez is kókusz szigeteki szeró....
__
Újabb új-rendszer probléma... vannak megnézendő videóim... Mivel bele kellett néznem, hogy megéássam mi is (pl 1 órás valami) rákatt, áhh ez kell, Megnéz később-re katt.. Mentve..)Most nézem, és mindegyik amit nem vakon (1 volt ilyen) klikkeltem megnézendőnek, az "megnézve, és fakított..)
Kirá'
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Directors
senior tag
válasz xxSanchez #807 üzenetére
Köszi de ez tényleg iszonyat lassú.
Esetleg valami másmilyen megoldást tudnál javasolni?Ledgeri jól mondja. "ez is kókusz szigeteki szeró"
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Rimuru
veterán
-
spammer
veterán
válasz Directors #806 üzenetére
Én ezt használom Ultimate Youtube Downloader
Tegnap este vacakolt, nem mutatta a videóletöltési lehetőségeket, de most néztem, és megint rendben volt.
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Van minimális gépígénye a YT-nak Mert nálam szaggat
sokcet 754 Sempron 3000+ || 2 GB DDR400 RAM || 6600GT 128MB PCI-E || WIN 7 x64 ULT.
-
Manitou
veterán
2GB rammal miért X64-es wint használsz?
Kicsit fentebb én is feltettem már a kérdést, csak engem HD-s videóknál érdekelne a dolog.
Én annyit találtam, hogy :General System Requirements:
•Adobe Flash Player 10.0.22+ plug-in
•Firefox 1.1+, Internet Explorer 7.0+, Safari 1.0+, Google Chrome, or Opera
•Broadband connection with 500+ Kbps
PC Specific Requirements:•Platform: Windows 2000 or higher with latest updates installed
•Processor: 500MHz or faster
•RAM: 128MB or more
•Video Card: at least 64MB of video memory
•Sound Card: at least 16-bitNekem rokon gépén akad a youtube, de valószínü ott VGA is főleg a ludas, azt szeretném benne cserélni egy 128MB-os 7300GT-re, de sanszos, hogy a HD-t akkor is el lehet vele felejteni, oda erősebb proci kellene szerintem, minimum dual core + ram is több kéne, de már az is jó lenne ha 480-ban futnának a videok.
A gép amiről szó van:
2400+ Athlon XP , 3x256MB DDR400 , 8MB TNT Vanta AGP Win XP+SP3[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Rengeteg film van már fenn youtube-on, és arra lennék kíváncsi, hogy mi történt, legális lett feltenni őket?! Tehetek fel én is, ez már nem gond? Mert úgy tudom, hogy illegális dolog jogvédett tartalom megosztása. Vagy azért rakják fel, mert legrosszabb esetben is a büntetés annyi, hogy törlik a videót? Más következmény lehet esetleg? Tárolják a feltöltő IP-címét?
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
-
chungee
addikt
Estét!
YT profilomat hogyan tehetem privátba Nem akarom, hogy lássák mit tevékenykedek.
-
qdak
addikt
á-á azért ennyire nem 1xü, nekem most 2 sertesem van, 1 vmi zene miatt, 2. a profilképem miatt
bár ezt vki megmagyarázná mért ( talan havernak van igaza h rá szálnak bizonyos emberekre, ram a zene mixek miatt, többet töröltek sajat mix böl, 1 ert meg warn t kaptam )
lenyeg, ha 6 honapos elévulés ig megint kiosztanak 1 warnt akor megint törlik a profilom, szoval nem jatszanék, max vmi uj proffalஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
SkyS1gn
félisten
Üdv,
2 kérdésésem lenne:
-Eddíg jelezte a youtube ha válaszoltak egy kommentre, ezt most hol tudom csekkolni az új skin alatt?
-Hogy az istenbe lehet megszüntetni a "Megnézendő videók" mindenséget? A főoldalon is azt dobja fel ahelyett hogy a feliratkozott csatornák legújabb feltöltéseit mutatná..EGYBŐL!Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok megtudnátok mondani hogy mennyit fizet a youtube a videokon elhelyezett reklámokért? Fent van pár videom és felajánlotta hogy ha elhelyezek reklámokat akkor fizet de azt nem írta sehol se hogy mennyit. Próbáltam googlizni hogy konkrétumokat találjak de nem találtam semmit se.
-
akyyy
senior tag
van egy videóm ami alá vágtam 2 zenét, elvileg ingyenes zenei adatbázisból, de kiderült, hogy az egyik zene egy szöveg nélküli feldolgozás. sajnos az egész videó szinte a zenére épül, ezért mindenképp azt szeretném alatta felhasználni.
találtam egy magyar email cimet ahova elvileg a szerzői jogokkal kapcsolatban lehet irni.
mi a teendő ilyenkor, ha olyan zenét akarok felhasználni a videó alatt?
pénzt nem akarok keresni a videóval!
-
spkkill
tag
Hello!Igen jól olvastad,csak akkor fizet a reklám ha rákattintanak.Nagyon fontos,hogy tilos a saját videóid alatt futó reklámokra kattintanod.Tilos barátaidat megkérni hogy kattintsanak a reklámra vagy a nézőket bármijen módon rávenni,rávezetni,hogy kattintsanak a reklámokra.Természetesen figyelik és ha észreveszik kizárnak azonnal. Amúgy átlagosan a nézők 2-3százaléka kattint a reklámokra.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
sziasztok,
van arra mód, hogy a youtube videót (és nem a komplett browsert) egy külső ablakban always on top módban jelenitse meg az ember? (Windows 8, Google Chrome)
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
válasz jaffa 2843 #842 üzenetére
Nagyon klafa, de nem akar működni.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Gergosz2
veterán
Csokesz!
Lehet én vagyok béna de nem találok valamit:
a régi youtube-ban lehetőség volt lejátszási listák mentésére amit azután berakott a sájátjaid közé.
Na most én ezt az opciót nem találom, pedig néha jóljönne , hogy ne egyseével kelljen rakosgatnom a videókat.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
sunny84
senior tag
Üdv , tudtok 1 olyan progit vagy oldalt ami a yotubeon található videókból mp3 at szed le és nem 96 vagy 128 kb hanem 320 körüli lesz ..., sokat kipróbáltam de mind dobozhangú 96 kb körüli zenét konvertált
előre is köszi
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
spammer
veterán
Én a videót szoktam leszedni (ált. 720p) és a Mediacoder nevű programmal szoktam kiszedni a hangot (de van még biztos 1 millió másik konvertáló). Pont ezért, mert általában szar minőség, amit a legtöbb böngésző plugin mp3-ba leszed.
-
daninet
veterán
Üdv!
Lehet valahogy xml-be vagy csv-be exportálni youtube playlist-et? Van egy hosszú playlistem amiből gondolom különféle jogi okok miatt néha eltűnnek a videók, és sorszám alapján összeegyeztetném a listával (mivel nem írja a videó címét miután el lett távolítva)
Egyelőre a videókezelőből százasával kijelölve ctrl+c-vel kimentettem de gondolom érzitek ti is, hogy ez hosszútávon nem túl jó, és a lista is rendezetlen. Egy sorszámozott táblázat sorszám;title;url;short_desc lista mondjuk egy csv-be nagyon jó lenne
Van erre valami?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Speeedfire
félisten
Kis érdeklődés.
Mostanában nekem a 720p és a fölötti videókat nagyon lassan tölti be. Eddig nem volt vele gondom.
A speedtest szerint a sávszélem még mindig jó.
Más is tapasztalt már ilyet?
daninet:
[link][ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Murphistic
aktív tag
Szervusztok!
Eddig még nem írtam ebbe a topikba, de most azt hiszem elérkezett az idő .
A problémám: november elején YT-partner lettem, december 5-én pedig csináltam adsense-fiókot. A gond az, hogy tegnap még tudtam Monetization beállításokat állítani és láttam, hogy mennyi pénzt kerestem,de éjfél után már csak az adsense fiókombam láttam az összeget,a YT-fiókomban csak az Analyticsnél szerepel a Youtube Partner megnevezés.Szerintetek egy hónap után lejárt a partnerség? Az utóbbi bő két hétben olyan országból jelentkeztem ne, ahol nem elérhető a partneri státusz, ez is lehet probléma ( nem sokára ez megoldódik :-) ) ?
Egyébként a fiókbeállításoknál még mindig jelentkezhetek partnernek, a fiókom jó állapotban van és nem csaltam az adsenseszel.
Ha találkozott Valamelyikőtök hasonló problémával,akkor kérem ne tartsa magában. Gondoltan,hogy mielőtt írok a Google fórumába, megkérdezem itt.
Köszönöm előre is!
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
London26
tag
Sziasztok!
Youtube-os problémám, hogy ha pausezom, akkor nem tölti tovább végig, mi ennek az oka?
Köszi, aki tud vmi hasznosat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs