-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
SkyS1gn #1222 üzenetére
nekem is állandóan, mondjuk hetente ajánlja, hogy kössem össze a fiókokat, sőt, azonos nevem legyen. Ok, összekötöm, de a nevem külön legyen - mondom. Addig szaroztam, amíg a kedvenceket nem tudom nyilvánosra tenni, kellett egy külön listát létrehoznom, hogy ha nem akarok belépni, akkor is lássam a kedvenceket... Nem nagy wasistdas, túlélem. De az állandó név összevonás idegesít, meg kész vicc, hogy miket ajánl megtekintésre, sőt kész vicc, hogy oldalt elvileg kapcsolódó videóknak kéne lenniük, de ott is ajánlott (előzmények, listák alapján) videók vannak. Ha pl amerikai focis témát nézek 2-t 5-öt 10-et, akkor ne kínáljon fel vicces videókat, mert néztem 20 éve azt is. Kicsit bosszantó, de igazából mégis leszarom
Tök ellentmondás, hogy kurvaanyázok közben és mellette le is szarom. Nem is lenne gáz, ha csak simán rossz lenne valamelyik funkció, de hogy havonta keresem , mi hol van, mi nem működik épp, az furcsa.
-
spammer
veterán
Ha kitöltötted az adatokat és kipipáltad a feltételek elfogadását, akkor sem jelenik meg a gomb? Ha esetleg használsz Adblockot, próbáld meg, hogy addig kikapcsolod. Esetleg más böngészővel megpróbálni? Ha egyik sem megoldás, akkor passz, lehet, hogy valamit elbaszarintottak a Guglinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest