Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz Watt25 #3837 üzenetére

    Bocs, de inkább megtartom itt PH-n az anonimitásomat.

    Arról szólt egyébként a videó, ami szerintem teljesen természetes és úgy igaz, ahogy van, hogy Bud Spencer egy szeretni való ember volt, de színészként csapnivaló volt, ettől még béke poraira, meg szeretjük, meg imádjuk, meg blabla. Egyetlen pillanatig nem vártam mást mint dislike-okat, csak a Yt reakcióját nem értettem.

    Azt már nem is említem, hogy ugyan ez a BS-es videó a FB oldalamon kapott pár like-ot (ha már Yt-on nem is) és kommentben sem reklamált senki.

    Érdekes viszont, hogy az a videóm, amiben arról beszélek, hogy a magyar csapat EB kijutása (ez még akkor volt) mennyire foglalkoztatja az embereket azzal ellentétben, hogy a kormányuk kilopja a szemüket, valahogy nem verte ki ennyire a biztosítékot. :)

    Már amikor belekezdtem (most nem rég), akkor tisztában voltam azzal, hogy aki értéket próbál csinálni, vagy értékesebb gondolatokat próbál közvetíteni, annak nézettsége nem nagyon van/lesz, ill. nem igazán lesz népszerű. Ez érthető is, tekintetbe véve, hogy az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.

    Van pl. egy srác, aki elképesztően eszméletlenül jó és nagyon minőségi videókat csinál a vallásról, pontosabban a vallás elítéléséről, egészen elképesztően megfogalmazva, kifejtve a témát... és nem ma kezdte... alig van nézettsége. Ez is teljesen érthető, tekintetbe véve, amit fentebb az emberekről írtam.

Új hozzászólás Aktív témák