-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Bocs, de inkább megtartom itt PH-n az anonimitásomat.
Arról szólt egyébként a videó, ami szerintem teljesen természetes és úgy igaz, ahogy van, hogy Bud Spencer egy szeretni való ember volt, de színészként csapnivaló volt, ettől még béke poraira, meg szeretjük, meg imádjuk, meg blabla. Egyetlen pillanatig nem vártam mást mint dislike-okat, csak a Yt reakcióját nem értettem.
Azt már nem is említem, hogy ugyan ez a BS-es videó a FB oldalamon kapott pár like-ot (ha már Yt-on nem is) és kommentben sem reklamált senki.
Érdekes viszont, hogy az a videóm, amiben arról beszélek, hogy a magyar csapat EB kijutása (ez még akkor volt) mennyire foglalkoztatja az embereket azzal ellentétben, hogy a kormányuk kilopja a szemüket, valahogy nem verte ki ennyire a biztosítékot.
Már amikor belekezdtem (most nem rég), akkor tisztában voltam azzal, hogy aki értéket próbál csinálni, vagy értékesebb gondolatokat próbál közvetíteni, annak nézettsége nem nagyon van/lesz, ill. nem igazán lesz népszerű. Ez érthető is, tekintetbe véve, hogy az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.
Van pl. egy srác, aki elképesztően eszméletlenül jó és nagyon minőségi videókat csinál a vallásról, pontosabban a vallás elítéléséről, egészen elképesztően megfogalmazva, kifejtve a témát... és nem ma kezdte... alig van nézettsége. Ez is teljesen érthető, tekintetbe véve, amit fentebb az emberekről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged