Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rastowsky
friss újonc
Sziasztok!
Vettem használtan egy Yamaha wxc-50-et és egyszerűen képtelen vagyok kapcsolódni a MusicCastSetup-al. Elvileg nem kellene lan kábel, de benn van. Elindul a setup (huawei p10), connect, feldobja, hogy a wifi hálózatok közül válasszam ki a MusicCastSetp hálózatot és adjam meg a jelszót. Kiválasztom, de nyilvános és jelzi is, hogy nincs net. Nem tudok mit csinálni, vissza az appba, ott szinkronizálja a wifi hálózatokat és ki is választja azt, amelyikkel kapcsoldni akarok. Megadom a jeszlót és itt elfüsöl állandóan. Van valami tippetek? Olvastam külföldi fórumon, hogy az eszöz IP címén keresztüli adminon kell beállítani a wifi hálózatot, de fingom sincs hol találom meg az IP címet. Van valami tippetek? Kösssz előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest