- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
A Yamaha MusicCast vezeték nélküli többzónás audió rendszerével kapcsolatos kérdések-válaszok.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Plexicushio
senior tag
5* -ot adnék az applikációra, ha nem lenne egy ordítóan nagy hiányossága, ami felett képtelen vagyok szemet hunyni; nem lehet beletekerni a zeneszámokba, legalább valami fél perces léptetés lenne vagy valami...
Egy jó oldala ennek azért akad: újra "tanít" zenét hallgatni, élvezni - nem pedig kapkodva ledarálni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz Plexicushio #2 üzenetére
En mag azon gondolodtam el, hogy ugye a ket mobil platformrol lehet iranyitani. Mi lesz, ha a Yamaha megszunteti a tamogatast? Az en WX-010-emen egy jack bemenet sincs...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Plexicushio
senior tag
Nyilván nem szünteti meg.
(Amúgy a lejátszási listák (cue,m3u,pls) támogatását kifelejtettem még, mint fájó pont.)
Nekem a következő lépcső van: NP-S303, ehhez járt távirányító, ám pl. azt, hogy bluetooth-on streameljen (pl. egy vezetéknélküli fülesre), az csak az applikációból oldható meg, na meg ugye persze a USB pendrive / Deezer is kényelmesebben böngészhető. -
Alex91
félisten
válasz Plexicushio #4 üzenetére
En gondolkodtam, hogy lecserelem az osregi sztereo erositomet is egy musiccast erositore, de aztan gyozott a jozan esz . De lehet, hogy ha netan elromlik akkor ez is szem elott lesz tartva.
-
Alex91
félisten
Valaki hasznal R-N303D erositot? Hogy van vele megelegedve?
-
Alex91
félisten
[link], Airplay 2 kompatibilis keszulekek!
-
Alex91
félisten
válasz szazbolha #10 üzenetére
Valami dlna servert kellene ra keresni, nem vlc-vel kuzdeni, nem hiszem, hogy erre ez lenne a legjobb, ha esetleg meg is lehet vele oldani.
-
Stillx
csendes tag
Sziasztok. Segitsegeteket kérném!! Vásároltam egy yamaha wxad-10. Telepítettem a musiccastet és az alkalmazason belül minden müködik csak a spotify nem erzékeli. Mi lehet erre a megoldás? Elinditja a spoti-t de azon belül nem dobja fel a lehetőséget, hogy a yamahan jatsza le.
-
Alex91
félisten
A Musiccast App-ban lehet megnezni, telepiteni, ha van uj. De a Musiccast App-ban beallitottad a Spotify-t? Ott is beleptel?
[ Szerkesztve ]
-
Rastowsky
friss újonc
Sziasztok!
Vettem használtan egy Yamaha wxc-50-et és egyszerűen képtelen vagyok kapcsolódni a MusicCastSetup-al. Elvileg nem kellene lan kábel, de benn van. Elindul a setup (huawei p10), connect, feldobja, hogy a wifi hálózatok közül válasszam ki a MusicCastSetp hálózatot és adjam meg a jelszót. Kiválasztom, de nyilvános és jelzi is, hogy nincs net. Nem tudok mit csinálni, vissza az appba, ott szinkronizálja a wifi hálózatokat és ki is választja azt, amelyikkel kapcsoldni akarok. Megadom a jeszlót és itt elfüsöl állandóan. Van valami tippetek? Olvastam külföldi fórumon, hogy az eszöz IP címén keresztüli adminon kell beállítani a wifi hálózatot, de fingom sincs hol találom meg az IP címet. Van valami tippetek? Kösssz előre is
-
tnp
csendes tag
Sziasztok!
Én másik MusciCast problémával jelentkezem
Yamaha NP 303S lejátszómon nem tudok kijelentkezni a Tidal fiókomból a MusicCast-ben, és jelenleg egy korábbi !már nem létező! Tidal fiókomból streameli a zenét. Azt nem is értem, hogyan streamelhet nem létező fiókból.
A nagyobb gond az, hogy nem tudom így beállítani az új Tidal fiókom.
Erre vonatkozó infót nem találtam egyelőre sem a neten, sem a user manualban.
Töröltem, újra letöltöttem az appot a tabletemre, frissítettem firmware-t a lejátszón. Ki-be kapcsoltam. Nem találok restart, reboot, reset és egyéb funkciókat sem távirányítóny, sem készüléken, sem a MusicCast-ben.
Van valakinek hasonló tapasztalata, tudás, hogyan lehet ezt megoldani?
Előre is köszi! -
Alex91
félisten
Az appban a settings kivalasztasa (sarokban fogaskerek) utan kivalasztod az eszkozt, es ott az Account settings pontban szerintem sikerulni fog...
-
-
Swenk
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Az eszköz WXAD-10. A forrás Deezer, egy samsung S10+-on futtatva. A Bluetooth kapcsolatot próbáltam. Oké, szól a zene. A MusicCAst app-ban a Bt csempét megnyomva előjön egy lejátszó, ami AAC 44.1 Khz-et ír ki. A leírás szerint az eszköz támogatja az APTX kodeket. A teló tudja az SBC, AAC, APTX és LDAC-ot. A teló ís az AAC-t mutatja. Tudja Valaki, hogy miért van ez? Az APTX kodek gyorsabb, jobb minőségű stream, ezért kérdezem. Köszönöm előre is.
-
Alex91
félisten
A leiras szerint ezeket tudja...
Egyebkent nincs nativ Deezer eleres az eszkozon? Miert kell telorol atnyomni?
[ Szerkesztve ]
-
Swenk
aktív tag
De van és remekül működik., Csak kipróbáltam a Bt-t is.
Hm. Én ezt egy szakértői, elemző blogban olvastam:
"A készülék képes vezeték nélküli hangátvitelre (AirPlay, Apt-X Bluetooth, WIFI), és ellentétben a Bluesound Node 2-vel, amelynél csak egy mobil készülékről lehet egy irányban átküldeni Bluetooth hangot, itt akár egy Bluetooth fejhallgatóval is hallgathatunk zenét, amelyet a Yamaha küld át"
http://audiofilblog.blogspot.com/2017/06/yamaha-wxad-10-megvan-squeezebox-utoda.html
[ Szerkesztve ]
-
IamTheDog
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata a Yamaha NP-S303 hálózati lejátszóval? Igazából egy dolog érdekel: tudja-e a gapless (azaz a dalok közötti szünetmentes) lejátszást Spotifyon és Tidalen?
-
Plexicushio
senior tag
válasz IamTheDog #45 üzenetére
Lassan két éve vagyok tulajdonosa egy S303-nak.
Deezer előfizetésem van, nincs gapless lejátszás MusicCastból.MusicCast does not support gapless playback and cannot fast forward in a track. That being said, these features will work using a 3rd party app like Audirvana, BubbleUPnP, or mConnect.
-
IamTheDog
tag
válasz Plexicushio #46 üzenetére
Köszi! Deezerem nagyon régen volt, azóta ezt a másik kettőt használom.
Amit idéztél, az a Qobuzra vonatkozik. Sokszor van ugyanis olyan, hogy egy streamer eszközön az egyik szolgáltató gapless, a másik nem. Olvastam valahol, hogy a Musiccasten a Spotify Connect például galpess, de a Tidal nem, de mivel láthatóan elég kevés embert érdekel a gapless lejátszás, ezért kevés is róla az infó, így ez egyáltalán nem biztos. -
Csigaciusz
csendes tag
Sziasztok! Napokban gazdija lettem 1 WXC-50-nek.
A Musiccsast-ban a zenében való tekerés hiánya nekem is nagy bosszúság. Tud valaki valami áthidaló megoldást vagy infot, hogy szándékozik-e a gyártó ezen változtatni? (Gondolom nem csak 2 felhasználót zavar.) -
Alex91
félisten
válasz Csigaciusz #48 üzenetére
Szerverrol jatszol le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs