- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
clarke2001 #1 üzenetére
Legközelebb használd a keresőt új topik nyitása előtt/helyett!
[Re:] Sony Xperia U - a kis herceg
Ezt zárom. -
clarke2001
újonc
Kedves Fórumozók !
Sony Xperia U ST25i készülékhez keresek CyanogenMod állományokat (vagy más, alternatív platformokat). A Youtube-on ott vannak a szép videók, hogy milyen klasszul megy rajta a CM12-is stb. de már csak és kizárólag halott linkeket találni a letöltésekhez. Emlegetnek valamilyen XDA fórumot, de ott is minden dead-link, már amit én megnéztem (nem vagyok profi). Egyéb helyeken is kerestem, a CM utódoldalán is, de ehhez a típushoz nem találtam semmit.
Tudna valaki segíteni olyan anyaggal, amivel ezt az egyedülállóan remek kis készüléket a hivatalos Android 4.0.4. fölé lehetne vinni ? (Vennék én új, más típust a mai platformokkal, de ilyen kompakt, kisméretű megoldású készüléket nem találtam, ezért ragaszkodom hozzá, más híján.)
Köszönet minden információért !
Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest