- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
lafaty80 #2938 üzenetére
Ma még eszembe jutott egy baromság, amit elkövethettem... Megcseréltem a két sata kábelt is... És már eltűnt az I/O hibaüzenet is.... Előtte direkt ellenőriztem Sentinellel is a HDD-ket, okés volt minden.
Egy dolog, amit nem értek, hogy 1-1 fájlt nem enged felmásolni, amivel eddig szórakoztam.
Ebből az egyik a Bábel c. film, a másik meg egy sorozatnak a része, ami 12,6 GB-t. Igen, most úgy néz ki, hogy okés minden.Megmondom őszintén, elég barom voltam, hogy ezeket a dolgokat nem néztem meg hamarabb, de annyira ideges voltam már itt a NAS miatt (mármint szoftveresen, hogy melyik és milyen OS legyen), hogy alig vártam, hogy végre sínen menjenek a dolgok.
Igen, most úgy néz ki, hogy jó!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest