Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
-
KovacsUr
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30446[/L]
-
Elvileg te is rendszergazda vagy.Magyarul nem kell külön rendszergazdaképnt be jelentkezned. Miután be jelentkeztél a vezérlőpultba a mappáknál (ha jól emlékszem ) kapcsold ki az egyszerüsített biztoságot (simle security). Majd jobb gombal ha rákattintasz a cél mappára elvileg egy el több füll lessz minek az lessz a neve h. biztonság v. secutrity attól függ h. magyar v. angol az xp és ott töröld ki az összes jogot majd adj magadnak hozzáférést. Résszletesebben most nem tudom elmondani mert igy fejből nem emlékszem.... :(( Kb ennyit tudok segíten remélem azért valamit használ..
-
Csigapa
tag
Már másik fórumban próbálkoztam de ott nem kaptam választ, pedig nagyon fontos volna...
XP Home elszált (intel raid rulez) újratelepítettem, és a legfontosabb könyvtáramhoz nem enged hozzáférni! Úgy emlékszem ''saját tulajdonba'' vettem korábban, és most hiába vagyok rendszergazda jogú, kicsukott(ntfs).
Állítólag valahogy be lehet jelentkezni Home-ba is rendszergazda-felhasználónéven, de nem tudom hogy. (Az aidában látni is egy rendszergazda$-t) Talán az segítene?
Vagy valami progi, hogy legalább olvasni tudjam.
Vagy esetleg W2K rendszergazdája látná?
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest