Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Van amúgy új verziójú xp install cd?
-
DJ Mythos
aktív tag
Hello! Nekem is hasonló ''problémám'' van. végülis nekem ez nem probléma, várok vagy fél percet oszt kész. Nekem a scanner drivere csinálja, mindig mikor újra rakom az XPt (hál' Istennek nem sűrűn kell) a scanner driver insallálása után csinálja ezt. kicsit elcsattog a szkennerrel meg a floppyval aztán megy rendesen... javaslom ilyenkor jelentkezz ki, majd be!
-
Fr4G
aktív tag
na mosmár müködik, átírtam mindent amit találtam fix ipre és gyors :) koszi mindenkinek
-
Fr4G
aktív tag
Sajnos a fix ip sem javított ki semmit... majd még próbálkozom. :(((
-
[L]http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=8261[/L]
A 25. hozzászólásnál találjátok a megoldást. -
Fr4G
aktív tag
hát nekem pontosan ugyan ez a pobléma mint neked joghurt :(((
-
joghurt
addikt
válasz
Fred Cactus
üzenetére
A környékünkön sehol egy Norton Antivirus, mégis jelentkezett ez a hülyeség. Belépek, ott a desktop, szemmel láthatólag csinálhatok is dolgokat, csak épp az ADSL betárcsázás nem hajlandó feljönni egy percig.
-
joghurt
addikt
A hálózatos hülyéskedéstől független tipp: egyszer hagyd ott a bejelentkező képernyővel egy órára anélkül, hogy egereznél vagy nyomnál valamit. Fene tudja miért, de ettől ezután jóval gyorsabban fog elindulni az XP. Valószínűleg optimalizál valamit a betöltési dolgain. Már több helyen láttam ezt leírva (sajnos magyarázat nélkül), és az én 4 XP-men is kb. 1 percről 20 másodpercre gyorsult a felállás.
-
Fred Cactus
csendes tag
Nekem is hasonlót produkál olykor, pedig fix ipvel vagyok fönt a helyi hálón. Én a norton antivirus 2k3-ra gyanakszom, mikor leszedtem meggyógyult.
-
Fr4G
aktív tag
megnézem, amugy kosz
-
Fr4G
aktív tag
Szóval az lenne a problémám, hogy windows xp rendszerem miután elindul (vagyis miután belépek a felhasználómba) jó ideig nem képes semmit sem csinálni, ez alatt az értem hogy megjelenik a desktop és nem indulnak el az alkalmazások (pl. a dial-up, de szinte az összes). Várok max. fél percet és minden működik. Konfigom : Abit TH7II-RAID, P4 1.7 Williamette, 512mbye RDRam. 7200 maxtor 40 gbyte vinyo.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- Sorozatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest