- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Van amúgy új verziójú xp install cd?
-
DJ Mythos
aktív tag
Hello! Nekem is hasonló ''problémám'' van. végülis nekem ez nem probléma, várok vagy fél percet oszt kész. Nekem a scanner drivere csinálja, mindig mikor újra rakom az XPt (hál' Istennek nem sűrűn kell) a scanner driver insallálása után csinálja ezt. kicsit elcsattog a szkennerrel meg a floppyval aztán megy rendesen... javaslom ilyenkor jelentkezz ki, majd be!
-
Fr4G
aktív tag
na mosmár müködik, átírtam mindent amit találtam fix ipre és gyors :) koszi mindenkinek
-
Fr4G
aktív tag
Sajnos a fix ip sem javított ki semmit... majd még próbálkozom. :(((
-
[L]http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=8261[/L]
A 25. hozzászólásnál találjátok a megoldást. -
Fr4G
aktív tag
hát nekem pontosan ugyan ez a pobléma mint neked joghurt :(((
-
joghurt
addikt
válasz
Fred Cactus
üzenetére
A környékünkön sehol egy Norton Antivirus, mégis jelentkezett ez a hülyeség. Belépek, ott a desktop, szemmel láthatólag csinálhatok is dolgokat, csak épp az ADSL betárcsázás nem hajlandó feljönni egy percig.
-
joghurt
addikt
A hálózatos hülyéskedéstől független tipp: egyszer hagyd ott a bejelentkező képernyővel egy órára anélkül, hogy egereznél vagy nyomnál valamit. Fene tudja miért, de ettől ezután jóval gyorsabban fog elindulni az XP. Valószínűleg optimalizál valamit a betöltési dolgain. Már több helyen láttam ezt leírva (sajnos magyarázat nélkül), és az én 4 XP-men is kb. 1 percről 20 másodpercre gyorsult a felállás.
-
Fred Cactus
csendes tag
Nekem is hasonlót produkál olykor, pedig fix ipvel vagyok fönt a helyi hálón. Én a norton antivirus 2k3-ra gyanakszom, mikor leszedtem meggyógyult.
-
Fr4G
aktív tag
megnézem, amugy kosz
-
Fr4G
aktív tag
Szóval az lenne a problémám, hogy windows xp rendszerem miután elindul (vagyis miután belépek a felhasználómba) jó ideig nem képes semmit sem csinálni, ez alatt az értem hogy megjelenik a desktop és nem indulnak el az alkalmazások (pl. a dial-up, de szinte az összes). Várok max. fél percet és minden működik. Konfigom : Abit TH7II-RAID, P4 1.7 Williamette, 512mbye RDRam. 7200 maxtor 40 gbyte vinyo.
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest