Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Infora lenne szükségem. Cégnél laptopos felhasználóknál a file encyption rá van rakva a my documents könytárra különbözü adatvédelmi dolgok miatt.
Na mármost adott a helyzet, hogy embernek megfekszik az oprendszere, akkor le kell menteni még a reinstall előtt a file-jait. Értelemszerűen hiába vagyok admin, a fileokhoz nem férek hozzá, mert nem rendelkezem a megfelelő autentikációs kulccsal. Illetve nem ugyanaz az enyém.
Azt találtam ki, hogy floppyról bebootolok, beléptetem a júzert, hozzáfér a fileokhoz és le tudja menteni egy hálózatos meghajtóra. Csak!
Sokszor nem jó 5let a közös meghajtóra kipakolni a dolgokat, ezért jobb lenne, ha én tudnám lementeni egy secure helyre. Létezik olyan parancs, vagy progi amivel az EFS-t a júzer parancssorból le tudja szedni? Mondjuk MSDOS v6.22, vagy win95-98as bootnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest