- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
nemtom, hogy van e valami akadálya annak, hogy recovery agent legyen egy bizonyos felhasználó a domainben, ez volna a legegyszerűbb megoldás.
Recovery agent megléte egyébként is nagyon recommended.
parancssorból egyébként a cipher paranccsal tudod kezelni az efs-t
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Infora lenne szükségem. Cégnél laptopos felhasználóknál a file encyption rá van rakva a my documents könytárra különbözü adatvédelmi dolgok miatt.
Na mármost adott a helyzet, hogy embernek megfekszik az oprendszere, akkor le kell menteni még a reinstall előtt a file-jait. Értelemszerűen hiába vagyok admin, a fileokhoz nem férek hozzá, mert nem rendelkezem a megfelelő autentikációs kulccsal. Illetve nem ugyanaz az enyém.
Azt találtam ki, hogy floppyról bebootolok, beléptetem a júzert, hozzáfér a fileokhoz és le tudja menteni egy hálózatos meghajtóra. Csak!
Sokszor nem jó 5let a közös meghajtóra kipakolni a dolgokat, ezért jobb lenne, ha én tudnám lementeni egy secure helyre. Létezik olyan parancs, vagy progi amivel az EFS-t a júzer parancssorból le tudja szedni? Mondjuk MSDOS v6.22, vagy win95-98as bootnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest