- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery85
tag
válasz
radio11 #6521 üzenetére
Én most be állítottam úgy hogy a konnektor reggel 10kor lekapcsolja a fűtést, gondolom az időzítő még működik és magukon a fűtő testeken is van nálunk termosztát most azokat aktivaltam be, de ez így sokkal macerásabb mint hogy a mi homeba be állítottam, hogy 21nél kapcsoljon be, 22nél kapcsoljon le.
-
Steady74
addikt
válasz
radio11 #5340 üzenetére
Köszi szépen. Ezt is olvastam, azt is javasolták, hát ezek után legyek okos
tlala: néztem fb-n a HP t520 thin PC-ket, amiken futtatják a HA-t, nem tudom teljesítményben milyen különbség lehet a PI meg a HP között.
Amit még nem látok tisztán, mert minél mélyebbre ásom magam annál több a kérdés: a PI vagy a HP, amin fut a HA ezek szerint nem csak az egyes eszközöket (relék, kapcsolók, érzékelők, kamerák) fogja össze és kezeli, hanem egyes hub-okat is, ezáltal azokat az eszközöket is, amiket a hub "szed össze". Utóbbi esetben egyesével látja gondolom a HA az elemeket.
Andoid app gondolom meg bármennyi eszközre fel lehet telepítve, és onnan belépve lehet nézni vagy menedzselni a rendszert. -
jeriko2
tag
válasz
radio11 #4935 üzenetére
Szia Ezekhez a hőmérőkhöz van egy másik firmware, anno felraktam egyre, működik is, és akkor elvileg lehet olvasni bármilyen eszközzel.
Egy mobillal egy weboldal meglátogatásával fel lehet tenni, ki sem kell nyitni az eszközt.https://github.com/atc1441/ATC_MiThermometer
https://atc1441.github.io/TelinkFlasher.html
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest