- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
zelikocc #1070 üzenetére
Végül vettem egy rodimit, mert alapvetően jól működik. Szerencsére a másik járműben jobb a szivargyújtó foglalat és nem okoz gondot a roidmi kialakítása.
Viszont azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy szemben a korábban meglévővel erre nem csatlakozik automatikusan a teló. Nem igazán értem, mindkettő ugyanolyan roidmi 3s, egyikre csatlakozik, másikra nem automatikusan. Ez mitől lehet?
-
fp81
friss újonc
válasz
zelikocc #1050 üzenetére
Hello! Én iPhone-nal használom. Nekem olyan bajom van vele, hogy sokszor, teljesen random egyszer csak fogja magát és eldobja a zene lejátszást, szétkapcsol, majd pár percre rá újra össze kapcsolódik. Amikor szétkapcsol, olyan hangot ad ki, mint amikor anno a Windows 3.1-ből kiléptél. Nem tudom, mitől van ez, de, ha valaki tudja, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest