Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
zelikocc
üzenetére
Végül vettem egy rodimit, mert alapvetően jól működik. Szerencsére a másik járműben jobb a szivargyújtó foglalat és nem okoz gondot a roidmi kialakítása.
Viszont azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy szemben a korábban meglévővel erre nem csatlakozik automatikusan a teló. Nem igazán értem, mindkettő ugyanolyan roidmi 3s, egyikre csatlakozik, másikra nem automatikusan. Ez mitől lehet?
-
fp81
friss újonc
válasz
zelikocc
üzenetére
Hello! Én iPhone-nal használom. Nekem olyan bajom van vele, hogy sokszor, teljesen random egyszer csak fogja magát és eldobja a zene lejátszást, szétkapcsol, majd pár percre rá újra össze kapcsolódik. Amikor szétkapcsol, olyan hangot ad ki, mint amikor anno a Windows 3.1-ből kiléptél. Nem tudom, mitől van ez, de, ha valaki tudja, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest