- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
Úgy tűnik, hogy visszatérő jelenség, hogy ha külföldre megyek meggajdul a telefonom.
A múltkor Horvátországban nem volt hajlandó hálózatot találni, csak ha újraindítottam. Most Németországban vadult meg teljesen. Waze futott folyamatosan mire elkezdett rendszeresen összeomlani. Először csak a Waze indult magától újra és folytatta a navigálást, majd a telefon különböző folyamatai is feladták. A képernyő alsó felére dobálta fel üzenetben, hogy a biztonság alkalmazás, Rendszer UI, System alkalmazás leállt. Ilyenkor persze percekig nem lehetett kezdeni vele semmit, volt hogy a kikapcsoló gombra sem reagált.
Töröltem először a Waze gyorsítótárát, majd az összes adatot is, de ugyanaz maradt a jelenség.
Tegnap este hazaértünk, mára semmi baja a telefonnak.Mit tudok vele kezdeni? Húzzam újra az egész rendszert?
-
Dévidzon
tag
vannak bajai, de valahogy sosem lett jobb, mint volt. Pl. ha messenger chat fejre rányomok, először mindig egy üres fekete képernyő fogad. Bezárom, újra rányomok, előkerülnek az üzenetek. Facebookban is random invertálja a képeket. Lehet a sötét módnak van vmi baja... Meg nem is túl folyékony a rendszer.
-
Dévidzon
tag
Van baj...
-
Dévidzon
tag
Ezzel állítólag működik a hívásrögzítés: [link]
Fel szabad ezt rakni? Próbálta vki? -
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #8484 üzenetére
Nem célszerű előtte ezt felrakni?
-
Dévidzon
tag
12.5.5.0 MIXM van a telefonon. Újabbat nem is ajánl fel OTA. Kezdjek aggódni?
12.5.7.0-ból a recovery verziót töltsem le ha manuálisan frissíteném? Köszi -
Dévidzon
tag
válasz chesterboy #8319 üzenetére
Én még 12.5.5-n vagyok. Fel se ajánlja az újabbat.
-
Dévidzon
tag
Más téma. A Pad 5 topikban már elsírtam a bánatomat, de nem kaptam segítséget. Itt vannak expertek + azóta kiderült, hogy a telefonomat is érinti.
Szóval: Pad 5-höz vettem magyar kiosztású BT billentyűzetet. Öröm volt és boldogság. Aztán egyik napról a másikra eltűnt az összes ékezetes magánhangzó, helyettük írásjelek lettek, de azok is össze-vissza.
Beállítások nem változtak, magyar nyelv van kiválasztva.
Viszont kiderült, hogy a tableten és a telefonon egyformán rossz , és billentyűzet független (kipróbáltam másikkal is). Ugyanezek a billentyűzetek haverom telefonján teljesen normálisan üzemelnek.
Tehát olyan, mintha a fiókomhoz lenne valami köze. Nagyon örülnék, ha lenne valami használható tippetek, mert nekem nincs, és így használhatatlan a fizikai billentyűzet. -
Dévidzon
tag
válasz Winnie The P #7374 üzenetére
OTA jött. Eddig semmi érdekeset nem fedeztem fel.
-
Dévidzon
tag
Tegnap este végre megjött OTA-n a 12.5.2 MIXM
Nem tudom, ki hogy van vele, de a 11.7 óta ez tűnik az első igazán jó verziónak. Egész más lett tőle a telefon. -
Dévidzon
tag
Tud vki olyan (mondjuk aliexpress-es, de lehet bármi más) kijelzővédő üveget ami normálisan illeszkedik és nem takar bele a hasznos részbe?
Brotect-et próbáltam, szar. Most jött meg ez. De ez meg takarja a kijelzőt, magyarán nem elég nagy. -
Dévidzon
tag
Én eddig majd mindegyik telefonomat szét kellett szedjem, többnyire kijelzőcsere miatt. Ez az első amit inkább szervízre bíznék. Nem feltétlenül amiatt, hogy nem lehetne szétszedni, hanem az összerakáshoz nem lesz megfelelő ragasztód (kérdés persze, hogy a szervíz mivel taknyolja össze). Bár aliexpressen minden van. A gond az, hogy ezek szerint a mikrofon és a felső hangszóró is sérült. A miki nem nagy ügy, pár csavar és csere. A felső hangszóró se annyira vészes talán. Egy mély levegő és nyugodt környezet kell hozzá. A kérdés az alkatrész. Nálam még a szinte teljes egészében gyárinak kinéző alkatrészről is kiderült utólag, hogy nem az.
-
Dévidzon
tag
válasz Zsoltpeter #3787 üzenetére
SwiftKey
-
Dévidzon
tag
válasz Danecay #3713 üzenetére
Most legutóbb úgy jártam, hogy nagy lazán odaraktam a telefonom, mobilnet bekapocsolva, mi bajom lehet? Semmi, de fizetni sem tudtam. Mégegyszer: semmi. Na jó akkor belépek. Akkor kapott észbe a nyomorult Simple, hogy "jajj bocsi-bocsi, töltöm a tokeneket!"... Egyből jó volt
[ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
válasz beach head #3684 üzenetére
SZVSZ a gyárinál egyik sem jobb. Ha vékonyabbat akarsz akkor a legolcsóbb tökegyszerű mezei fekete tok nekem nagyon bejött. Meglepően jó fogása van.
-
Dévidzon
tag
Vízjel eltávolítás utólag
[link][ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
Felraktam a 12-t. Nekem folyékonyabbnak tűnik a rendszer. Kicsit gyorsabb is. Egyelőre nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne. Sőt...
-
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #2981 üzenetére
Én is
-
Dévidzon
tag
Akksi merítés miatt hívták vissza a MIUI12-t.
-
Dévidzon
tag
válasz zsolesz967 #2684 üzenetére
Apjuk f@sz*t...
-
Dévidzon
tag
válasz zsolesz967 #2610 üzenetére
Van rajta egy vékony fólia alapból. Egész jó különben, nekem néhány hónapot kibírt.
-
Dévidzon
tag
Simple-nél korábban is előfordult, hogy egy jólsikerült frissítés után rendezni kellett a sorokat. Ezt többen is megerősítették a kollégák közül.
-
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #2102 üzenetére
Hogyan rögzítetted?
-
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #2060 üzenetére
Köszi az infót!
-
Dévidzon
tag
QGeeM USB C to HDMI Cable 4K Type HDMI Adapter USB Type C to HDMI
https://a.aliexpress.com/_mL4cDXZHasznált már vki ilyen kábelt? Együttműködik a telefon simán? Gondolok itt butatévékre is. Köszi.
-
Dévidzon
tag
válasz Scarletiel #1833 üzenetére
Stimmt.
-
Dévidzon
tag
Én ugyan nem vagyok hardcore user (bár romolgattam egy időben), de szerintem néhányan azért túlzásba estek itt a bugokkal. Igen sokadik droidos telefonom a 9 Pro, a harmadik Xiaomi sorozatban (sok másik kínai után), és nem véletlenül. Persze mindegyiknél volt pár hiba, de pl. a Note 5 pro-t nagyon szerettem, és a Note 9 Pro szerintem még jobb. Nálam alig volt eddig hiba, és ami volt az is inkább Google és Társai hibája volt, nem a telefoné...
Akinek folyton baja van egy márkával, és mégis veszi, nekem az mindig (minimum) furcsa. -
Dévidzon
tag
Mindenki rugózik ezen a tok kérdésen (bevallom én is vettem már hármat), én a végén mindig visszarakom a gyárit. Egyszerűen az a legjobb. Mondjuk ha átlátszó lenne, nem is vettem volna másikat.
-
Dévidzon
tag
Azért érdekes, én már hetek óta a 0.4-en vagyok.
-
Dévidzon
tag
válasz instantwater #431 üzenetére
Az utolsó verziót akartam felrakni, de addig nem hajlandó települni, amíg ezek nincsenek beállítva. Lehet keresek vmi régebbit.
Köszi mindenkinek! -
Dévidzon
tag
A Note 5-ön fent volt a YouTube Vanced. A mostani verzió MicroG-t kér telepíteni meg ki kell kapcsolni a MIUI optimalizációt.
Járnak ezek vmi kockázattal? -
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #380 üzenetére
Szintén zenész
-
Dévidzon
tag
Olyan gondom van, hogy mióta feltelepítettem a Mi Home-ot, és csatlakoztattam egy Imilab Basic Home kamerát hozzá, azóta az akksihasználati statisztikában 50% fölé emelkedett az alkalmazás energiafelhasználása.
A kamera be van állítva push riasztásra.
Rosszul állítottam be valamit? Van vmi megoldás? -
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #138 üzenetére
Nekem ma reggel dobta fel a V11.0.4.0-t
QJZMIXM -
Dévidzon
tag
Olyan gondom van, hogy a Google play csak és kizárólag wifit hajlandó használni, mobilnetet nem. Engedélyek rendben.
Valami ötlet esetleg? -
Dévidzon
tag
válasz Anonymus23 #40 üzenetére
Update: pénteken rendeltem meg, hétfőn kaptam SMS-t, hogy feladták. Ma megkaptam. Öröm bódottá
-
Dévidzon
tag
válasz Anonymus23 #40 üzenetére
Az mondjuk nagyon nem 3-5 munkanap...
Haldoklik a Note 5-öm, sürgős lenne
Köszi az infót![ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
Mennyi idő alatt érkezett meg? Pénteken rendeltem meg tőlük.
-
Dévidzon
tag
Ha vki tud minőségi kijelző védő üveget rá normális árban, nem tartsa magában Köszi