- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
Állítsd át a "besorolást" és nézd meg a sima diagramot, mennyit van ébren a készülék mikor nincs bekapcsolva a kijelző. Ha sok az ébrenlét én meg szoktam nézni Battery Historian-al (ha nincs root ha van..) hogy mi a nyavaja történik ([itt] keress rá hogy "nem alszik a telefon").
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
A héten vettem tesómnak egy ilyen telefont, de a kijelzője nekem egy picit fura, a színek nem az igaziak. Ez valami kijelző hiba lehet, esetleg rosszul van beállítva, vagy csak az én szemem szokott hozzá az AMOLED-hez?
-
Upo
addikt
Végre megvan az unlock, most megy fel az EU rom.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kengyel
nagyúr
Manuálisan felraktam a MIUI Global Stabil romot, 11.0.3.0 ( QJZEUXM ) ès májusi benne a biztonsági csomag. Hamar felment, ès minden adat maradt.
Köszi !kengyel
-
sanyci
senior tag
Nem kell.
Minden névjegynél beállíthatod, hogy melyik számról akarod hívni. (A jobb felső sarokban a ...-re nyomj)
Vagy a Hangot ne állítsd be egyik sim-re se, és akkor minden hívás előtt rá fog kérdezni, beleértve az esetleges SIP fiókokra is.Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #380 üzenetére
Szintén zenész
-
fradi81
veterán
Ha így van beállítva a teló, és a digis számmal akarok hanghívást indítani, hívás előtt meg kell cserélni a beállítást, vagy van más módja is?
moto g72, Ninebot d28e
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ma.ci23
tag
Üdv.Valakinek van mèg problémája a 4k-s videó mentéssel rajtam kívül?
-
atosan
veterán
Igen, ennyi volt. Valahogy az amoled jobban bejön (A71), értesítésekkel nem tudtam zöld ágra vergődni, időnként piszkálni kellett. Honor band 5-el sem voltak valami nagy haverok. Akksi nagyon, forma, marha gyors töltés hiányozni fog. Kamerával is elégedett voltam.
[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
-
atosan
veterán
Búcsúzom Tőletek. Köszi minden segítséget!
Maine Coon
-
MODERÁTOR
-
Croft-21
őstag
Az hogy lehet, hogy az állapot menüpontban a telefonszámomat nem ismeri fel a sim kártyán?
-
batai15
félisten
Hirtelen annyi komment jött hogy azt hittem itt a miui 12v
-
addikt
válasz Croft-21 #362 üzenetére
A wifi jel elég erősnek tűnik a képernyőkép alapján.
Az, hogy mobilnetről tudtál posztolni azt jelenti, hogy a munkahelyi hálón vagy lehalt a DNS szerver vagy DNS szinten van tiltva a prohardver.De az is lehet, hogy a Chrome DNS-t használ az internetkapcsolat ellenörzéséhez, amibel gond volt, ezért a DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hibakód.
[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz instantwater #360 üzenetére
Úgy tudtam posztolni, hogy miután csináltam print screent, kikapcsoltam a wifit és utána mobilnettel már jó a net. Szerintem az lehet a gond, hogy a munkahelyi wifi le van árnyékolva a vastag beton falak miatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz instantwater #360 üzenetére
Tudomásom szerint a dns szerver ip címet old fel, és lehet valami miatt a prohardver ip címét nem tudta feloldani, ha jól értem.
-
addikt
-
crok
nagyúr
válasz instantwater #358 üzenetére
Az jo kis egybeeses lenne, meg jo gyorsan irt akkor ide hogy az ertesitesek meg a chat head meg latszik. Az meglepne, ha a prohardver.hu nem megy de a lapcsalad mas oldala megy (valahogy ide is posztolt).
De persze ha idoszakos es nem allando a hiba akkor persze DNS.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
crok
nagyúr
válasz instantwater #356 üzenetére
Akkor nem lenne YT meg Messenger ertesites se.
Security app > legorgetsz > Data usage > Restrict data usage > nincs limit beallitva?
-
addikt
-
kengyel
nagyúr
Azèrt, az aksi jól bírja. Most vagyok 50%-on, ès 4.30 a Sot- időm. Nem semmi !
kengyel